Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Chińskie podróbki znanych marek!

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Chińskie podróbki znanych marek!

Mam ogólne zapytanie do forumowiczów. Czy ktoś już kupował podróbki z Chin, gdyż nie sądzę by sprzęt markowy miał takie ceny!. Fakt, że nie są to nowości sprzętowe, ale sprzęt jest nowy nie używany i na gwarancji, zaś ceny podawane na ich stronach są szokująco niskie np. Canon 5D kosztuje 211 euro - czyli niecałe 700pln! Sprzętu jest tam całe multum kamery komputery TV. Na ich stronie jest opisany sposób płatności, gwarancje etc. etc. Podaję ich stronę http://www.sinouw.com/ , ale nie wiem czy to nie jest jakaś lewa strona i muszę przyznać, że kusi, ale kto ma znajomych w Chinach by ich sprawdzić!

Smiena 8M

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szymański Adam Zobacz posta
    Mam ogólne zapytanie do forumowiczów. Czy ktoś już kupował podróbki z Chin, gdyż nie sądzę by sprzęt markowy miał takie ceny!. Fakt, że nie są to nowości sprzętowe, ale sprzęt jest nowy nie używany i na gwarancji, zaś ceny podawane na ich stronach są szokująco niskie np. Canon 5D kosztuje 211 euro - czyli niecałe 700pln! Sprzętu jest tam całe multum kamery komputery TV. Na ich stronie jest opisany sposób płatności, gwarancje etc. etc. Podaję ich stronę http://www.sinouw.com/ , ale nie wiem czy to nie jest jakaś lewa strona i muszę przyznać, że kusi, ale kto ma znajomych w Chinach by ich sprawdzić!
    Rzeczywiscie swietne ceny, a widac tez od razu, ze firma zacna. Forma platnosci bezpieczna, bo przeciez Western Union to uznana firma, ktora dostarczy pieniazki niezawodnie do adresata.

Tylko ja bym sie zastanawial, czy 200 euro to nie za duzo za jakikolwiek aparat fotograficzny.

Za takie same pieniadze mam do sprzedania 22-metrowa kolumne z ladnie wyrzezbionym pomnikiem goscia w czapce na szczycie. Gwarancja 10 lat. Mozna ogladac w Warszawie na Pl. Zamkowym. Za dodatkowe 999 euro dowioze helikopterem w dowolne miejsce. Platnosc przez WU. Powazni kupcy, prosze o wiadomosc na PW.

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

a moze po prostu zapomnieli o jednym "0" na koncu? haha

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

tego zera - nie byłbym taki pewien "ha, ha"

Domyślnie

Panie kolego! Mocne...

Początki nałogu
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

już ten 5D body kosztuje 190ojro

Toska
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szymański Adam Zobacz posta
    Mam ogólne zapytanie do forumowiczów. Czy ktoś już kupował podróbki z Chin, gdyż nie sądzę by sprzęt markowy miał takie ceny!
    Ja kupowałam z Chin, ale nie podróbki i nie aż tak tanio. Przesadzili.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

wydaj te 211 ojro - bedziesz mogl mowic ze "prawie" kupiles 5d

takie "okazje" smierdza na kilometry przekretem i dziwie sie ze ludzie tego nie widza/nie chca widziec

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

No ba - to ja sprzedam hasela H3D 50pix za jedyne piec tysiecy zlotych - platnosc Western Union bo tak najwygodniej i najbezpieczniej. Sa chetni?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów