Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Sigma 70-300

Zablokowany Awatar C41photocrew

Domyślnie

dlatego fajnie ze sigma oferuje wyporzyczanie obiektywów...tylko szkoda ze trzeba zaplacic tyle co on kosztuje no ale cuz....

Domyślnie

Jest juz do kupienia ta najnowsza wersja tj. APO , DG i to całkiem przyzwoita cena jak na ten sklep.
    http://www.pstryk.com.pl/opis/3936

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Hehe i mtfy do 70-200 dali Ale cena faktycznie nie najgorsza

Bywalec Awatar Dorn
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Tu http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?&idt=8964 jest jeszcze deczko taniej.

Dlatego pomyślałem, że może kupię tu na raty- na 1 raz to żona nie pozwoli kasy wydać.
    Ostatnio edytowane przez Dorn ; 18-06-2005 o 08:55
    40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
    ---------------------
    Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
    Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Domyślnie

Mozna też go już dostać w firmowym Sigmy w BlueCity za 1090 pln.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Igor
    Mozna też go już dostać w firmowym Sigmy w BlueCity za 1090 pln.
    ...no, wiedze niezły bajzel w necie.
    A co powiecie o tym szkle?
    http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/1076
    Parametry te same ...ale ten złoty pasek
    skromny dorobek...www.pbase.com/alv32

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alv
    ...no, wiedze niezły bajzel w necie.
    A co powiecie o tym szkle?
    http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/1076
    Parametry te same ...ale ten złoty pasek
    ale w sprzedazy jest z czerwonym
    EOS 300D + KIT + Sigma 70-300 APO Macro Super II i EF 50 f/1.8 II

dazz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop
    mam wrazenie ze to co podales w pierwszym linku to jakies nieporozumienie. Nie wspominając juz o tym ze zdjecie przedstawia wersje APO. Ani na stronie spod drugiego linku (polsak strona sigmy) ani na oficjalnej stronie sigmy takiego obiektywu nie ma. Nawet zaden szanujacy sie serwis traktujacy o obiektywach nie wspomina nic o takim szkle.
    Od wczoraj mam ten obiektyw w wersji DG. Choć na zdjęciu wygląda dokładnie tak samo jak poprzendia wersja APO to jednak różnicę widać od razu po wzięciu obiektywu do ręki. Nie jest już tandentnie plastikowy, ale powleczony gumą. I przede wszytskim ta wersja jest MADE IN JAPAN.

Nawiązując do poprzenich postów - z poprzenią APO SM II zdecydowanie były problemy przy współpracy z Canonami ! Wiem o tym dobrze, gdyż znajomy posiada sklep foto i wiem ile tych obiektywów wracało do producenta. To właśnie był powód powstania wersji DG.
    Ostatnio edytowane przez dazz ; 23-06-2005 o 10:45

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dazz
    Od wczoraj mam ten obiektyw w wersji DG. Choć na zdjęciu wygląda dokładnie tak samo jak poprzendia wersja APO to jednak różnicę widać od razu po wzięciu obiektywu do ręki. Nie jest już tandentnie plastikowy, ale powleczony gumą. I przede wszytskim ta wersja jest MADE IN JAPAN.
    Wszystkie sigmy jak narazie jakie widzialem byly "made in japan"... Zadna rewelacja.

Cytat Zamieszczone przez dazz
    Nawiązując do poprzenich postów - z poprzenią APO SM II zdecydowanie były problemy przy współpracy z Canonami ! Wiem o tym dobrze, gdyż znajomy posiada sklep foto i wiem ile tych obiektywów wracało do producenta. To właśnie był powód powstania wersji DG.
    Pokaz mi jedna jedyna osobe ktora doswiadczyla problemow z ta sigma? Pierwsze slysze... Napewno by wylazlo gdzies w necie... a jednak nic nie widac...

Wersje DG to jest bardziej wymysl marketingowcow jak naprawianie jakichs problemow ze szklami sigmy.
    ...

dazz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Wszystkie sigmy jak narazie jakie widzialem byly "made in japan"... Zadna rewelacja.
    Wydaje mi się, że nie wszystkie, ale nie będę się sprzeczał.

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Pokaz mi jedna jedyna osobe ktora doswiadczyla problemow z ta sigma? Pierwsze slysze... Napewno by wylazlo gdzies w necie... a jednak nic nie widac...
    Wersje DG to jest bardziej wymysl marketingowcow jak naprawianie jakichs problemow ze szklami sigmy.
    Uwierz mi, było mnóstwo reklamacji tych obiektywów z powodu złego ostrzenia z canonami.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów