Trudniej przewidywalny jest poruszający się wielokierunkowo wujekfotografowania obiektów poruszających się wielokierunkowo a do takich, bez wątpienia, zalicza się wywijającą hołubce ciocia na weselu.![]()
Trudniej przewidywalny jest poruszający się wielokierunkowo wujekfotografowania obiektów poruszających się wielokierunkowo a do takich, bez wątpienia, zalicza się wywijającą hołubce ciocia na weselu.![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
To jest zależność wyznaczalna wyłącznie empirycznie. Próba jej matematycznego modelowania, z uwagi na dążącą do nieskończoności ilość zmiennych (wiek i masa wujka, ilość, częstotliwość podawania i woltaż alkoholu, zwartość tłuszczu w rosole i kotletach styl muzyczny reprezentowany przez kapelę, temperatura i wilgotność powietrza na sali, porę roku itd) oraz trudności w wyznaczeniu niektórych z nich (np.: ogólna atmosfera imprezy, humor cioci towarzyszącej przedmiotowemu wujkowi) musi skończyć się całkowitym fiaskiem.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Rozłożyliście mnie na łopatki=)
Myślę, że koszt oprogramowania sterownika IS w tym obiektywie, uczyniłby go sprzedawalnym w ilości 2 szt/rok. Ze strony Canona trzeba by pobierać aktualizację oprogramowania po każdej zmianie mody, tak obuwia, jak i garderoby...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Bezlusterkowce podkopują pozycję Nikona i Canona:
http://www.bloomberg.com/news/2011-0...y-cameras.html
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu