Strona 588 z 608 PierwszyPierwszy ... 88488538578586587588589590598 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 871 do 5 880 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Akurat Samyang to był jedyny produkt niefirmowy, który miałem na myśli, i to jak pisałem w tamtym wątku, najmniej moim zdaniem ciekawy. Jedno ze szkieł Canona jest już na testach w PL (tzn w rękach kolegi z PL), drugie na pewno istnieje (wiem z tego samego źródła). Kolega testował 5d mkII przedprodukcyjne, więc źródło w 100% pewne.

No i dodatkowo mam informację o kolejnej premierze "niefirmowej", która będzie IMO dużo ciekawsza niż Samyang.
    Hmmm .. szeroka jasna sigma/tamron z niekaprysnym AF bylaby calkiem interesujaca. No chyba ze 135/1.8 OS HSM... Ale najbardziej interesujace chyba byloby 24/1.4 dla cropa w jakiejs rozsadnej cenie.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadget_zary Zobacz posta
    A co nie pozwala ci się podzielić tą wiedzą z innymi ??
    Zapewne NDA
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

(tzn można znaleźć informacje w sieci, ale trzeba wiedzieć, czego szukać).
    Patrząc na to wydaje mi się że NDA nie obowiązuje. Chociaż specem prawnym nie jestem więc mogę się mylić.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mnie nikt nie zabronił... Ale też dałem słowo, że nie będę się zbytnio tą wiedzą dzielił.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Mnie nikt nie zabronił... Ale też dałem słowo, że nie będę się zbytnio tą wiedzą dzielił.
    Czyli NDA, twoje czy oryginału to bez znaczenia, tym bardziej, że w pl-necie aż szumi od korepetycji z matmy typu 7+5/2=6 plus głosy zachwytu nad 36 MPx detalem, na który najlepiej patrzyć "przez Eizo".
    the silence is deafening

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Czyli NDA, twoje czy oryginału to bez znaczenia, tym bardziej, że w pl-necie aż szumi od korepetycji z matmy typu 7+5/2=6 plus głosy zachwytu nad 36 MPx detalem, na który najlepiej patrzyć "przez Eizo".
    Heh .. google translator powinen uwzgledniac Twoj jezyk... (zrozumialem tresc ale dopiero po 3-4 przeczytaniu.. + wiedza z innych postow)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    Heh .. google translator powinen uwzgledniac Twoj jezyk... (zrozumialem tresc ale dopiero po 3-4 przeczytaniu.. + wiedza z innych postow)
    Ja nie rozumiem nadal, ale już nic nie piszę, bo pomyśli, że się odgryzam za poranny tekst
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ja też nie i nawet już nie reaguję - przedtem to robiłem i jak Paweł próbował wyjaśniać to było jeszcze gorzej więc dałem spokój .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Ja nie rozumiem nadal, ale już nic nie piszę, bo pomyśli, że się odgryzam za poranny tekst
    Ależ absolutnie, taki a nie inny twój urok i tyle.
    the silence is deafening

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Cichy, a nie mógłbyś po prostu dać linka do tego miejsca w którym można to info znaleźć? Nie wierzę że jesteś jedynym na świecie, kto ma takie informacje. Albo chociaż naprowadź nas na to, jak trafić do źródełka...

Strona 588 z 608 PierwszyPierwszy ... 88488538578586587588589590598 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów