A dlaczego tak? Wszak AF w video to tylko dla amatorów![]()
A dlaczego tak? Wszak AF w video to tylko dla amatorów![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
jednak nie
nie place podatku od niezrozumienia rachunku prawdopodobienstwa, wiec czas oczekiwania na sukces w tym pierwszym przypadku jest teoretycznie nieskonczony (praktycznie owszem, no bo kiedys kojtne - oby pozniej).
a MLU przynajmniej teoretycznie kiedys powinno byc rozwiazane. de facto, to "jakos" jest to rozwiazane juz teraz, rozchodzi sie natomiast o to, zeby bylo to uzytecznie i mialo rece i nogi.
Nie wiem czy było:
http://blog.digitalrev.com/2011/01/1...d-in-feb-2011/
|Canon|
zastanawia mnie, czy to przypadkiem nie bedzie jeden i ten sam aparat. 60D nieco wszedl na terytorium trzycyfrowcow i tak naprawde nie ma za bardzo czego zrobic z 550D, zeby nie byl jakas tam konkurencja 60D. z drugiej strony - mozna downgrade'owac linie xxxD i wtedy albo nowe xxxxD zrobic jakos totalnie, masakrycznie wydmuszkowe, albo sie nawet w to nie bawic...
pozyjemy, zobaczymy.
Pewnie tak, już 60d, to stare bebechy w nowej paczce. Choć jak znam Canona, to przy okazji wprowadzenia 600d na pewno poda, że te 18Mpix to nowa matryca jest![]()
Myślę, że po prostu nie będzie już linii trzycyfrowej w ogóle. Canon zostawi sobie możliwość ciągłej numeracji dla następców 60d - 70d, 80d, 90d, 100d itd.
A okrojony 60d pojawi się jako np. 2000d. Oby miał spust migawki...
Entuzjastyczny Neofita
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner