Strona 475 z 608 PierwszyPierwszy ... 375425465473474475476477485525575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 741 do 4 750 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    600/5,6 IS bedzie tana alternatywa dla nowych 600/4 IS II
    Panowie, zejdźcie na ziemię, tego szkła (600/5.6 DO IS) nigdy nie będzie.

Z innych ciekawostek mogę powiedzieć, że kolejna generacja DSLR'ów Canona (600d, 5d III itp.) nie będzie prawdopodobnie obsługiwać AF w trybie filmowania.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta

Z innych ciekawostek mogę powiedzieć, że kolejna generacja DSLR'ów Canona (600d, 5d III itp.) nie będzie prawdopodobnie obsługiwać AF w trybie filmowania.
    no to ja moge tez dodac, ze na pewno MLU bedzie zwyczajowo zaszyty w * w c.fn.-ach. i ze jakikolwiek AF by nie byl (a szalu i tak sie nie spodziewam), to bedzie masowe psioczenie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez sando Zobacz posta
    Hehe, no wreszcie. Tylko niech o filmach
    nie ma szans. naprawde. obecnie DSLR Canona to chodzaca reklama filmowania

i gibanym LCD nie zapomną
    dobrze kombinujesz. to jest dobra rzecz do budzetowego FF
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 23-11-2010 o 14:41 Powód: Automerged Doublepost
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta

Wiesz to niższe jest równie prawdopodobne jak to wyższe ;-).

BTW: z jednym nie będą mieli problemu jak okroić AF w "budżetowym"/* FF .

/* - do tego słowa bym się zbytnio nie przywiązywał - w każdym razie nie brał go IMHO dosłownie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Dobrze pisał wcześniej Dinderi - największą zaletą wejścia 5Dm3 będzie to ze nagle 5Dm2 zrobi się super-hiper fajowy, z zaje... AF i w ogóle. No i jego "magia" jeszcze wzrośnie, a 5Dm3 będzie się kupować w tajemnicy tak jak teraz 60D
    Tak samo było z 50D po wejściu 60D. Radzę sobie przypomnieć opinie o 50D przed i po premierze.
    małe-D + eL-ki + nieL-ki + lampka + inne graty

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adshaker Zobacz posta
    Dobrze pisał wcześniej Dinderi - największą zaletą wejścia 5Dm3 będzie to ze nagle 5Dm2 zrobi się super-hiper fajowy, z zaje... AF i w ogóle. No i jego "magia" jeszcze wzrośnie, a 5Dm3 będzie się kupować w tajemnicy tak jak teraz 60D
    Tak samo było z 50D po wejściu 60D. Radzę sobie przypomnieć opinie o 50D przed i po premierze.
    Ale to się bierze między innymi z tego, że oczekiwania wobec nowego modelu są dosyć sprecyzowane jeszcze przed jego pojawieniem się na rynku. Canon podąża jednak swoją drogą i daje to co chce, a nie to, czego oczekują entuzjaści. Po premierze jest mały kac i okazuje się, że stara "żona" nie jest wcale taka zła... a nowa - nie jest aż taka interesująca (wiadomo, jakiś makijażyk, nowa fryzurka - są, ale wielu oczekiwała tego, żeby dobrze gotowała i nie przeszkadzała w oglądaniu meczów)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

FF są już teraz budżetowe. 5d2 za 6k czy 5D za 3,5k to nie jest kosmos finansowy. Co do szkieł, zawsze ciekawią mnie nowości, ale coraz częściej myślę, że tym co jest obecnie dostępne można zrobić genialne fotki, przestałem się podniecać nowościami.

Pozdrawiam

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Początki nałogu Awatar Bogdan56_Ch
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adshaker Zobacz posta
    To nie będzie największa zaleta, tylko to że C 5D II trochę stanieje a dzięki temu użytkownicy C 5D też spuszczą trochę z ceny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    FF są już teraz budżetowe. 5d2 za 6k czy 5D za 3,5k to nie jest kosmos finansowy.
    Najtańszy 5d II według skąpca to 7500zł, natomiast podana przez Ciebie cena za 5D dotyczy używanych modeli ze sporym przebiegiem.

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Najtańszy 5d II według skąpca to 7500zł, natomiast podana przez Ciebie cena za 5D dotyczy używanych modeli ze sporym przebiegiem.
    innymi slowy 5d1 kosztuje w nomalnym kraju 1-2 tyg. pracy wiec jest budzetowy tak jak u nas uzywane 350d.
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    innymi slowy 5d1 kosztuje w nomalnym kraju 1-2 tyg. pracy wiec jest budzetowy tak jak u nas uzywane 350d.
    Przestań, ostatnio widziałem znajome 350D - pięknie wypolerowane body

Strona 475 z 608 PierwszyPierwszy ... 375425465473474475476477485525575 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów