Sprecyzuje, matematycznie rozumiem, teleologicznie już nie :rolleyes:
Sprecyzuje, matematycznie rozumiem, teleologicznie już nie :rolleyes:
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
"Śmierć od łoma jest odwrotnie proporcjonalna do jego wagi". Znaczy to mniej więcej tyle, że im łom cięższy, tym śmierć lżejsza.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A teraz moderator, który wsadził ten kij w mrowisko, porozdaje nam kartki za trolowanie...
Ostatnio edytowane przez mc_iek ; 21-10-2010 o 10:33 Powód: Automerged Doublepost
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
W zwiazku z tym, że autor tej sentencji milczy, a wątpliwości narastają, podejmę kolejna próbę jej interpretacji : im liczba poprzedzająca D na aparacie jest większa, tym "walory wizualne uzyskiwanych zdjęć" słabsze :razz: .
Np.zdjęcia z 1000D powinny mieć te walory kiepściejsze niż z 1D :smile:
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nie no, ludziska - czego tu nie rozumiecie ?
Im wyższy model, tym mniejsza wartość liczby bedacej jego oznaczeniem. MacGyver twierdzi, że walory wizualne zdjęć są odwrotnie proporcjonalne, czyli najładniejsze zdjęcia z 1D, najsłabsze z 1000D, a 50D gdzieś pośrodku.
Im droższy model tym zdjęcia lepsze: większa dokładność matrycy, mniejsze szumy, celniejszy AF. Dodatkowo mamy tez prawidłowość, że 1000D kupi ktoś, kto się dopiero uczy i robi zdjęcia słabe, a 1D kupi ktoś, kto juz coś umie i robi zdjęcia dobre.
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
nie, ale 5D dostal MAGICZNA PLASTYKE, wiec jest 5 zamiast 7.
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Panowie Profesorowie, nie bierzecie całej wypowiedzi pod lupę. Mac ciut się pomylił, a tu już prace naukowe powstają na temat: co autor chciał powiedzieć. Tak czy siak, pomimo że MacGyver poleca mi zostanie przy mojej 350, nadal czekam na wieści o nowej 5. Więc wróćmy do plotek i dalej wymyślajmy co canon japan powinien zrobić, byśmy skończyli na nim psy wieszać ...![]()
Pozdrawiam Rysiek