Strona 452 z 608 PierwszyPierwszy ... 352402442450451452453454462502552 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 511 do 4 520 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mathom Zobacz posta
    LITOŚCI!!! Gdzie do ch* to potem składować ? :/
    Na dyskach twardych. 2TB kosztują od 350 do 800zł (zależy od prędkości, interfejsu, cache). A zewnętrzne 2TB dla laptopowiczów to ok 600zł na USB 2.0. Nie powiesz mi że na sprzęt za kilkanaście tyś Cię stać a na dyski twarde w cenie dobrego filtra to już nie wystarczy?

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Właśnie chciałem to napisać ale Vitez mnie uprzedził , przecież przelicznyk w HD gb/pln staje się coraz lepszy bo technika komputerowa idzie w parze z fotografią.
    "Tylko dwie rzeczy są nieskończone , wszechświat i ludzka głupota.

A.Einstein

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

- 28+ MPx
    kto by pomyslal?

- AF z 7D lub okrojony z 7D
    aktualny AF w 5D mkII tez jest prawie jak w 7D. tylko troche okrojony. wiec z hurra-optymizmem jednak bym sie nie rozpedzal...

- upgrade funkcji video
    nigdy bym nie zgadl... cos dzial drukarek podpadl ostatnio w Canonie (albo tez za dobre wyniki robi), ze ich reklama nie jest poprawiana w DSLR.

- lepsze algorytmy odszumiania
    sladami Nikona...

[B]
    - zmiana (podobno na lepsze ) położenia guzików i /lub ich zaprogramowania jak w 7D.[/QUOTE]
    bardzo sensownie.

jakby to mialo byc w okolicach 2300 EUR to dla mnie do przemyslenia. nie chce mowic, ze MLU bym chcial sensownie zrobione (25 lat to nadal za malo, zeby Canon wykminil, ze mozna po prostu wsrod trybow seryjnych), albo zeby Canon wpadl na iscie genialny pomysl, ze celownik moze miec wajche z kurtynka do odcinania swiatla z tylu. ale jakis uchylny ekranik bardzo by mi pasowal. i do kompletu 17-40 mkII, niech 70 300 L IS bedzie uczciwy jakosciowo i w zasadzie wiecej marzen nie pamietam. przynajmniej na razie
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Ułańska fantazja ponosi?
    Chyba ciebie...od tak to napisałem dla kontrastu
    EOS + L i kupa gratów ...

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Chyba ciebie...od tak to napisałem dla kontrastu
    Kolego, tak się składa, że zabawkami, których specyfikacji Ty nawet nie znasz, ja fotografuję od lat. My tutaj lubimy precyzyjne wypowiedzi, nawet przy wishlist skoro odnoszą się do konkretnych modeli.
    A co do fantazji.. dobrze ją mieć i umiejętnie wykorzystywać, zamiast pisać nic nie wnoszące do tematu bzdury...
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

jakby to mialo byc w okolicach 2300 EUR to dla mnie do przemyslenia. nie chce mowic, ze MLU bym chcial sensownie zrobione (25 lat to nadal za malo, zeby Canon wykminil, ze mozna po prostu wsrod trybow seryjnych), albo zeby Canon wpadl na iscie genialny pomysl, ze celownik moze miec wajche z kurtynka do odcinania swiatla z tylu.
    akurat wajcha z kurtyna jest w obu moich aparatach wiec jednak wykminili i to dawno temu

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    akurat wajcha z kurtyna jest w obu moich aparatach wiec jednak wykminili i to dawno temu
    OK, zwracam honor chodzilo mi zasadniczo o to, zeby ta wajche wlozyli w te aparaty, ktore adresowane sa do uzytkownikow realnie potrzebujacych tej wajchy (czyt. landszafciarzy) a ani 1D ani 1Ds to nie sa zabawki dla pocztowkowcow.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

jakby to mialo byc w okolicach 2300 EUR to dla mnie do przemyslenia. nie chce mowic, ze MLU bym chcial sensownie zrobione (25 lat to nadal za malo, zeby Canon wykminil, ze mozna po prostu wsrod trybow seryjnych), albo zeby Canon wpadl na iscie genialny pomysl, ze celownik moze miec wajche z kurtynka do odcinania swiatla z tylu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    bo oni chca zebys dla wajchy kupil 1ds
    Ostatnio edytowane przez allxages ; 18-10-2010 o 11:59 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Na dyskach twardych. 2TB kosztują od 350 do 800zł. Nie powiesz mi że na sprzęt za kilkanaście tyś Cię stać a na dyski twarde w cenie dobrego filtra to już nie wystarczy?
    Mistrzu ironii i ciętej riposty - chyba pokładasz za duże zaufanie w magnetycznych dyskach twardych - ja tego zaufania nie podzielam. Zbyt wiele dysków w życiu pogrzebałem. Umiarkowanie ufam jedynie nośnikom optycznym, a i te tylko w 2 kopiach i przegrywane co 2-3 lata.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Kolego, tak się składa, że zabawkami, których specyfikacji Ty nawet nie znasz, ja fotografuję od lat.
    Strach się bać.

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A co do fantazji.. dobrze ją mieć i umiejętnie wykorzystywać, zamiast pisać nic nie wnoszące do tematu bzdury...
    Czy kiedykolwiek klikając w ten temat załadałeś sobie odrobinę trudu by przeczytać i zrozumieć go do końca?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Plotka
    the silence is deafening

Strona 452 z 608 PierwszyPierwszy ... 352402442450451452453454462502552 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów