Właśnie chciałem to napisać ale Vitez mnie uprzedził, przecież przelicznyk w HD gb/pln staje się coraz lepszy bo technika komputerowa idzie w parze z fotografią.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone , wszechświat i ludzka głupota.
A.Einstein
- 28+ MPx
kto by pomyslal?
- AF z 7D lub okrojonyz 7D
aktualny AF w 5D mkII tez jest prawie jak w 7D. tylko troche okrojony. wiec z hurra-optymizmem jednak bym sie nie rozpedzal...
- upgrade funkcji video
nigdy bym nie zgadl...cos dzial drukarek podpadl ostatnio w Canonie (albo tez za dobre wyniki robi), ze ich reklama nie jest poprawiana w DSLR.
- lepsze algorytmy odszumiania
sladami Nikona...
[B]
- zmiana (podobno na lepsze) położenia guzików i /lub ich zaprogramowania jak w 7D.[/QUOTE]
bardzo sensownie.
jakby to mialo byc w okolicach 2300 EUR to dla mnie do przemyslenia. nie chce mowic, ze MLU bym chcial sensownie zrobione (25 lat to nadal za malo, zeby Canon wykminil, ze mozna po prostu wsrod trybow seryjnych), albo zeby Canon wpadl na iscie genialny pomysl, ze celownik moze miec wajche z kurtynka do odcinania swiatla z tylu. ale jakis uchylny ekranik bardzo by mi pasowal. i do kompletu 17-40 mkII, niech 70 300 L IS bedzie uczciwy jakosciowo i w zasadzie wiecej marzen nie pamietam. przynajmniej na razie![]()
Chyba ciebie...od tak to napisałem dla kontrastuUłańska fantazja ponosi?
EOS + L i kupa gratów ...
Kolego, tak się składa, że zabawkami, których specyfikacji Ty nawet nie znasz, ja fotografuję od lat. My tutaj lubimy precyzyjne wypowiedzi, nawet przy wishlist skoro odnoszą się do konkretnych modeli.
A co do fantazji.. dobrze ją mieć i umiejętnie wykorzystywać, zamiast pisać nic nie wnoszące do tematu bzdury...![]()
Jarek
akurat wajcha z kurtyna jest w obu moich aparatach wiec jednak wykminili i to dawno temujakby to mialo byc w okolicach 2300 EUR to dla mnie do przemyslenia. nie chce mowic, ze MLU bym chcial sensownie zrobione (25 lat to nadal za malo, zeby Canon wykminil, ze mozna po prostu wsrod trybow seryjnych), albo zeby Canon wpadl na iscie genialny pomysl, ze celownik moze miec wajche z kurtynka do odcinania swiatla z tylu.![]()
akurat wajcha z kurtyna jest w obu moich aparatach wiec jednak wykminili i to dawno temujakby to mialo byc w okolicach 2300 EUR to dla mnie do przemyslenia. nie chce mowic, ze MLU bym chcial sensownie zrobione (25 lat to nadal za malo, zeby Canon wykminil, ze mozna po prostu wsrod trybow seryjnych), albo zeby Canon wpadl na iscie genialny pomysl, ze celownik moze miec wajche z kurtynka do odcinania swiatla z tylu.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
bo oni chca zebys dla wajchy kupil 1ds![]()
Ostatnio edytowane przez allxages ; 18-10-2010 o 11:59 Powód: Automerged Doublepost
Strach się bać.
Czy kiedykolwiek klikając w ten temat załadałeś sobie odrobinę trudu by przeczytać i zrozumieć go do końca?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plotka
the silence is deafening