No więc minęły dwa dni od posta na dpreview i do tej pory - jak nigdy - nie zabrał głosu, gościu, który monitoruje "wszystkie" wątki o Canonie na podforach dpreview i broni jedynej słusznej marki niczym pitbull.
Do czasu 5D3 zostało równe sześć miesięcy (luty 2011), coś w tym jest.
the silence is deafening
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Albo pojechał nad morze jak Janko.
Na poważnie to jest b. dobrze przemyślany leak- zbyt wczesny imho, więc albo są pewni, że już więcej nie wycisną/nie chcą wcisnąć albo wiedzą, że nowe D700 jest już zamknięte/zapięte na ostatni guzik i zablokują część ficzerów, które wcześniej chcieli dać a z którymi nie wyrobił się Aktywny w następcy D700.
Tak czy siak jak z w/w tylko AF będzie grał w tej samej drużynie co fotograf to będzie massive backorder, jak zawsze![]()
the silence is deafening
Ale przyjmując teorię, że 5d2 został w ostatniej chwili poobcinany wg teorii Corwinowskiej to z tym zamkniętym D700s bym się wstrzymał..
the silence is deafening
To ciekawe ile taki 5d3 (zgodnie z tymi wróżbami) będzie kosztował... tyle co 1d4?![]()
Moje graty: EOS 350D, C50 f/1.8 (plastik fantastik) i KIT
Ja mam wrazenie ze na jakie spol roku mamy spokoj ze spekulacjami, erupcja nowosci juz byla (60D i L-ki). Moze za cztery-piec miesiecy pojawia sie godne uwagi przecieki.