"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/
Dobra, dobra... Gdzie jest moje EF 35/1.8 i 50/1.4II? ;-)
Mniej będzie mówiących, że wybrali Sony, bo Canon nie ma odchylanych LCD.Może przy okazji wsadzili antishake... :-D
Joysticka szkoda...
Joystick może być nieruchomą, okrągłą płytką z wypustkami pomiędzy przyciskiem Set a zewnętrzną częścią kółka.
Jeśli się rozjaśni fotki z CR to:
-pod pokrętłem wybory programu/włącznika aparatu jest przycisk do kosza,
- na samym pokrętle trybów pracy trochę przybyło, prawie że całe jest zapełnione i jakiś przycisk tam wylądował, może blokada pokrętła??
- tryb filmowania też obecny, widać przy wizjerze,
- AF-ON jest też, standardowo tak gdzie zawsze był
- przycisk podglądu zdjęć w prawym dolnym rogu wyświetlacza
- przyciski info i menu(??) są troszkę wyżej, bliżej prawej krawędzi wyświetlacza
- obok tych przycisków jest jeszcze jednen, który właśnie przypomina mi nową wersję joya, właśnie coś na zasadzie "kulki" w laptopach IBM/Lenovo, chociaż tak to jest nie wyraźne, że puki co można tylko spekulować sobie...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Fakt, jak się przyjrzeć to to tak wygląda...
Będzie łączenie postu;/
Ostatnio edytowane przez pawelbara ; 12-08-2010 o 20:17 Powód: Automerged Doublepost
To całkiem możliwe z tym sterowaniem AF ale jak okropnie niewygodne - spróbowałem jak by to było na moim 40d
Plotki niosą że...
Bida panie, bida... Seria xxD schodzi na "psy", tzn. na plasik
Ponoć ma być bez magnezowego korpusu??:
No cóż, gdyby było inaczej, to 7D by się słabo sprzedawał.
No to z serią xxD spadamy z pólki "Semi Pro"???
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
czy ma ktos jakies informacje o tych zaproszeniach z Warszawy na prezentacje 1Ds4!?