"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wracając do megapikseli to ten wyścig najprawdopodobniej będzie trwał nadal, bo wymusza aktualizację szklarni i zmniejsza atrakcyjność starszych szkiełek, krążących na rynku wtórnym. A i producenci dysków, procesorów i kart graficznych mają w tym swój zysk :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
A swoją drogą to nie rozumiem dlaczego nie mogą dać wszystkich 45 punktów krzyżowych, tylko tak po trochu dodają..
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak widać planowaniem premier u Canona zajmuje się jakaś kobitka, która sztukę uwodzenia opanowała do perfekcji. Czekając na kolejne "subtelne" premiery użytkownik się wkręca, rojąc sobie że jest coraz bliżej upragnionego celu. Gdyby dostał wszystko na raz szybko by się znudził :-D
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj