Moze temat nie adekwatny co do nikona, ale jestem ciekaw jak wypadnie jeszcze nie narodzony D4 w porownaniu z jeszcze nie narodzonym De esem.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie bij! Sorry
Powróżyć zawsze można. Nie mówię o "życzeniach"![]()
Co Wy chcecie, link jest dobry - można sobie pogadać o 70-200/2.8 IS II oraz 24-70 IS , ale te obiektywy zostały obgadane jeszcze zanim Canon pomyślał o ich wdrożeniu
Jaką cenę obstawiacie przy wejściu na rynek? Bo ja 6000-6500zł za 24-70 i ok 8000zł za 70-200. Jakbym miał € to bym kupił, a takich co mają jest pewnie niemało, więc cena będzie jakby adekwatna do możliwości finansowych klientów![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pogadać można zawsze, ale co mogą "biedni studenci i uczniowie" jak i tak ich na ten sprzęt nie będzie stać![]()
Kapitan Wagner