Strona 246 z 608 PierwszyPierwszy ... 146196236244245246247248256296346 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 451 do 2 460 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fumar Zobacz posta
    http://tnij.org/optyczne-canon

Zapraszam do rozmowy ;D
    Ale o czym?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Moze temat nie adekwatny co do nikona, ale jestem ciekaw jak wypadnie jeszcze nie narodzony D4 w porownaniu z jeszcze nie narodzonym De esem.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Moze temat nie adekwatny co do nikona, ale jestem ciekaw jak wypadnie jeszcze nie narodzony D4 w porownaniu z jeszcze nie narodzonym De esem.
    Ale tu dyskutujemy o nowych Canonach nie Nikonach więc słusznie zauważyłeś, że temat nieadekwatny 8).
    A co do Ds-a to póki co nie ma żadnych wiarygodnych przesłanek kiedy będzie, jaki będzie i czy w ogóle będzie więc o czym tu dywagować - o wróżbach z fusów z opacznych ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Nie bij! Sorry

Powróżyć zawsze można. Nie mówię o "życzeniach"

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Co Wy chcecie, link jest dobry - można sobie pogadać o 70-200/2.8 IS II oraz 24-70 IS , ale te obiektywy zostały obgadane jeszcze zanim Canon pomyślał o ich wdrożeniu

Jaką cenę obstawiacie przy wejściu na rynek? Bo ja 6000-6500zł za 24-70 i ok 8000zł za 70-200. Jakbym miał € to bym kupił, a takich co mają jest pewnie niemało, więc cena będzie jakby adekwatna do możliwości finansowych klientów
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nie bij! Sorry

Powróżyć zawsze można. Nie mówię o "życzeniach"
    Nie biję - gdzieżby, jestem pacyfistą - dlatego dałem emoty ale że piszą tam duby smalone to inna rzecz .
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Pogadać można zawsze, ale co mogą "biedni studenci i uczniowie" jak i tak ich na ten sprzęt nie będzie stać

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Pogadać można zawsze, ale co mogą "biedni studenci i uczniowie" jak i tak ich na ten sprzęt nie będzie stać
    Przede wszystkim nie biadolić z tego powodu - i tak stać ich na dużo więcej niż dawniej, a możliwości nawet bardzo amatorskich sprzętów obecnie przewyższają często te dawne profesjonalne.
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Przede wszystkim nie biadolić z tego powodu - i tak stać ich na dużo więcej niż dawniej, a możliwości nawet bardzo amatorskich sprzętów obecnie przewyższają często te dawne profesjonalne.
    no panie... w ogole, ze moga od razu zdjecie zrobic, a nie mlotkiem w kamieniu podobizne wykuwac... i jeszcze narzekaja!
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no panie... w ogole, ze moga od razu zdjecie zrobic, a nie mlotkiem w kamieniu podobizne wykuwac... i jeszcze narzekaja!
    W wykuwanych kamiennych portretach były mniejsze szumy

Strona 246 z 608 PierwszyPierwszy ... 146196236244245246247248256296346 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów