Strona 184 z 608 PierwszyPierwszy ... 84134174182183184185186194234284 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 831 do 1 840 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Tylko że w 5D nie ma live view.
    Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Ale MatusP ma 450D
    I w 7D raczej chyba też będzie Więc i MLU będzie używalne. Jak widać, problem jest już od pewnego czasu rozwiązany.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Najbardziej mi się podoba myśl o tym, żeby wycofować serie 1D zapodana tu przez niektórych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    I w 7D raczej chyba też będzie Więc i MLU będzie używalne. Jak widać, problem jest już od pewnego czasu rozwiązany.
    Akustyk tak gledzi bo nie chce mu sie skryptu doktorskiego pisac (obiecal ze jak dadza mlu button to napisze ten skrypt czy cos tam)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
    A to aż takie ważne? Przecież z tej funkcji i tak korzysta się tylko na statywie, a wtedy te kilka klików w menu nie robi chyba różnicy?
    Jednemu robi innemu nie.

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Najbardziej mi się podoba myśl o tym, żeby wycofować serie 1D zapodana tu przez niektórych
    Nierealne. Jedynki to sól ziemi firmy, duma i takie tam - na pewno nie wycofają.
    Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    Akustyk tak gledzi bo nie chce mu sie skryptu doktorskiego pisac (obiecal ze jak dadza mlu button to napisze ten skrypt czy cos tam)
    Dokładnie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    No, to ma przechlapane od dawna, tylko dopiero teraz to zaczyna do niego docierać :-D
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Bywalec Awatar darnok
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Widac ze Canon tak naprawde nie musi duzo wydawac na promocję wystarczy puscic male zdjecie z symbolem "7d" w internet i ludzie sami nakrecaja marketing na zasadzie - "nie wazne co mówia ale wązne żeby mówili... "

Bywalec

Domyślnie

"1.45x Crop for the 7D?
    I was sent an email saying that the new 7D will be APS-C, but with a 1.45x crop factor. Apparently this is the limit so that EF-S lenses still work without vignetting.

First appeared on a DPR forum posting, I couldn’t find the link.

I have no confirmed source for this one."

Niezla polityka dezinformacyjna Ja stawiam, ze nic z dotychczasowych info sie nie potwierdzi, conajwyzej video HD

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darnok Zobacz posta
    Widac ze Canon tak naprawde nie musi duzo wydawac na promocję wystarczy puscic male zdjecie z symbolem "7d" w internet i ludzie sami nakrecaja marketing na zasadzie - "nie wazne co mówia ale wązne żeby mówili... "
    To też pokazuje pośrednio ilu jest jednak użytkowników tego systemu - co niekoniecznie widać w statystykach sprzedaży nowych korpusów.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar darnok
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

fakt. jest wielu uzytkowników Canona ale te posty i rozważania pokazują jak bardzo Ci użytkownicy są rozżaleni i niezadowolenie z powodu polityki Kwanona

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Na canonrumors jest nowy post z bardzo długim tekstem tłumaczonym chyba automatycznie z jakiejś chińszczyzny. Czyta się koszmarnie, ale wygląda na to, że specyfikacja się potwierdziła. Tak czy inaczej dowiemy się jutro rano
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Strona 184 z 608 PierwszyPierwszy ... 84134174182183184185186194234284 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów