BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Najbardziej mi się podoba myśl o tym, żeby wycofować serie 1D zapodana tu przez niektórych![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Widac ze Canon tak naprawde nie musi duzo wydawac na promocję wystarczy puscic male zdjecie z symbolem "7d" w internet i ludzie sami nakrecaja marketing na zasadzie - "nie wazne co mówia ale wązne żeby mówili... "
"1.45x Crop for the 7D?
I was sent an email saying that the new 7D will be APS-C, but with a 1.45x crop factor. Apparently this is the limit so that EF-S lenses still work without vignetting.
First appeared on a DPR forum posting, I couldn’t find the link.
I have no confirmed source for this one."
Niezla polityka dezinformacyjnaJa stawiam, ze nic z dotychczasowych info sie nie potwierdzi, conajwyzej video HD
![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
fakt. jest wielu uzytkowników Canona ale te posty i rozważania pokazują jak bardzo Ci użytkownicy są rozżaleni i niezadowolenie z powodu polityki Kwanona![]()
Na canonrumors jest nowy post z bardzo długim tekstem tłumaczonym chyba automatycznie z jakiejś chińszczyzny. Czyta się koszmarnie, ale wygląda na to, że specyfikacja się potwierdziła. Tak czy inaczej dowiemy się jutro rano![]()
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston