Ale aparat na plakacie to nie jest ten sam co tu (brak przycisku M-fn):
EDIT: Choć nie jestem pewien, bo wydawało mi się, że był na tej samej płaszczyźnie co spust...
Ale aparat na plakacie to nie jest ten sam co tu (brak przycisku M-fn):
EDIT: Choć nie jestem pewien, bo wydawało mi się, że był na tej samej płaszczyźnie co spust...
Ostatnio edytowane przez mate00sh ; 28-08-2009 o 16:23
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Z czym to coś (7d) ma konkurować ? Z d300s. Po jaką cholerę ? Niech wreszcie wypuszczą FF z takimi możliwościami to z nimi pogadam(wiem, wiem, są 1-ki, nawet jedną mam
). Chyba, że przetestują jakieś ciekawe rozwiązania w tym cropie i potem zapodają w FF.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
Ja obstawiam cene startową 4000-5000 // body...![]()
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
No cena będzie kluczowa.
Jest to dość ciekawa sytuacja, bo chyba pierwszy raz Canon tak mocno uderzy bezpośrednio w konkurenta.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Może żegnają się APS-H. Jeżeli ta specyfikacja jest prawdziwa to ta puszka jest bardzo mocna:
18 Mpix
8 kl/s
63 strefowy pomiar
2 x Digic 4
100% celownik
ISO 6400
19 AF
Full HD
poziomica
Zapowiada się nieźle. Jeżeli będzie gdzieś za 5k PLN to łykam od razu.
19 krzyżowych 8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
BTW (patrzcie na datę):
http://www.fotografuj.pl/News/Canon_...ych_UPC/id/930