Strona 136 z 608 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138146186236 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 351 do 1 360 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez APP Zobacz posta
    Ciiiiiiii, bo ICH spłoszysz i jutro nie ogłoszą...
    hmm .. jestem szczerze zdumiony. Nie pamietam takiej ciszy na CB przed ogloszeniem nowosci..

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    hmm .. jestem szczerze zdumiony. Nie pamietam takiej ciszy na CB przed ogloszeniem nowosci..
    A kto WIARYGODNY powiedział, że jakaś nowość się jutro pojawi? Przecież to wszystko tylko imaginacja.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    A kto WIARYGODNY powiedział, że jakaś nowość się jutro pojawi? Przecież to wszystko tylko imaginacja.
    podobniez jest jutro konferencja prasowa:
    http://www.bobatkins.com/photography...html#aug192009
    no to jesli cokolwiek ma byc oglaszane nowego, to jak najbardziej to bedzie na konferencji.

kwestia, czy oprocz drukarek, kserokopiarek i PowerShotow pokaza cos sensownego... ale z cyklu produktowego xxD wychodzi jednak, ze bedzie to 60D
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie

Domyślnie

60D = 50D+kręcenie filmów - dobre i w stylu canona "bez zbędnych rewolucji"
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Poprzednich przypadkach jakos sobie nie przypominam aby ktos WIARYGODNY anonsowal nowosci przed oficjalna konferencją. Wszystko to byly "wycieki" i spekulacje ktore mimo wszystko w jakies 60-70% sie sprawdzaly. W wiekszosci przypadkow, dzien przed premiera, nazwa i glowne featury byly znane, nawet w przypadku szumnej premiery 5dmkII (movie mode, 21mpix). A teraz nic .. czyzby onanizacja nikogo juz nie bawila

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    60D = 50D+kręcenie filmów - dobre i w stylu canona "bez zbędnych rewolucji"
    obawiam sie, ze niestety masz racje. chociaz nie zdziwiloby mnie, gdyby tam wlozyli AF 11/13-polowy, bo na to najwyzsza pora. chociaz niewatpliwie mniej by mnie zdziwilo, gdyby tego nie zrobili
    www albo tez flickr

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

z drugiej strony (albo i trzeciej) widac jak Canon przyzwyczail, ze niewiele poprawia/dodaje, wiec jakby teraz, gdy nikt rozsadny nie liczy na nic wiecej poza dodaniem filmowania, wyskoczyli z czyms wartosciowym - jak lepszy af, to zrobilby sie szum i oglaszano by rewolucje
    I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
    szukajka

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Skok jakościowy w serii xxD był zawsze co 2-gą generację, więc jest szansa na zmiany
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Domyślnie

niech sie odczepia od tych korpusow co rok nowych i zrobia obiektywy nadarzajace za obecnymi body (17-40 II)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    niech sie odczepia od tych korpusow co rok nowych i zrobia obiektywy nadarzajace za obecnymi body (17-40 II)
    jaaaaasne... i moze jeszcze ostre rogi maja miec...

sie kurcze rozpedzili z koncertem zyczen, jakby co najmniej choinka lada dzien byla
    www albo tez flickr

Strona 136 z 608 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138146186236 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów