Souza nie tylko canonem, przeważnie używa systemu Leica M.
Souza nie tylko canonem, przeważnie używa systemu Leica M.
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...
No 200/2 IS wychodzi za 4800 - jest znośnie, może za kilka latZamieszczone przez canonrumors
![]()
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 30-04-2009 o 08:16
the silence is deafening
No to do***ą do pieca konkretnie w 1D4Zamieszczone przez canonrumors
... 12 kl/s to chyba rozsądne minimum "różnicy na papierze".
Zaryzykuję stwierdzenie, że żadna puszka xxD nie sprzedawała się tak dobrze jak będzie 60D (w podanej specyfikacji)! Aż boję się tu głośno napisać jak go wykastrują by pro agencje nie przeszły "w całości" na tą - 8 kl/s - puszkę...
BTW: BH zaktualizował cenę na /2 IS (rabat)
the silence is deafening
Może -- wsadzą wreszcie w Mk III++ 'pelicle mirror' i załatwią w ten sposób problem odpowiednio dużej liczby fps i AF w trybie video.
Wczoraj - (Sebcio80 - dzięki za zaproszenie i Sigmę 70-200!) - pierwszy raz biegałem z aparatem na płycie boiska podczas meczu futbolu amerykańskiego. Pierwsze moje wrażenie - pomijając fakt, że warto znać reguły tej dziwnej gry - to to, że więcej niż 10fps może tylko pomóc zrobić zdjęcie - a'la SI - efektownie ekwilibrystycznego przyłożenia![]()
Drugie jest równie "oryginalne": lepiej mieć 16 mln w FF niż 10 mln w 1.3x- no chyba, że mamy pod ręką dwa aparaty...
EOS - conditio sine Kwanon...
za optycznymi:
Trochę nie chce mi się wierzyć w ten sierpień...Testowa wersja nowej profesjonalnej lustrzanki trafiła podobno do rąk reporterów między innymi z agencji Reuters. Tym aparatem ma być EOS 1D Mark IV. Jego oficjalna premiera ma odbyć się w sierpniu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
[OT]Gdybyś zainstalował sobie testowo Win7 to byś tak nie pisał, jak Visty długo i słusznie unikałem aż do SP1 tak Win7 jest moim podstawowym systemem już w wersji Beta
.[/OT]
Tak więc - no worries, będzie dobrzejeśli 1DMkIV będzie tak dopracowany jak następca Visty
.