Strona 39 z 608 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989139539 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Następne G w cmosie. Szybciej niż myślimy? Jeśli tak to LX3 zrobił swoje... brawo Panasonic!
    Myślę że głównie "zrobiło" to, że po rozruchu fabu małych cmosów nie mieli jeszcze pełnej mocy przerobowej, a priorytetem chyba jednak były kamery. Podejrzewam że jest tylko kwestią czasu jak we wszystkich kompaktach będą cmos-y.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    obracana lampa IMHO to jest przerost formy nad treścią, bo te "kukułki" są po prostu za słabe, by korzystać ze światła odbitego;
    To może ktoś miał na myśli nową 220 ze "swivelem"? Bo o takiej też plotkują..
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canonrumors
    220EX II is confirmed
    Jak dla mnie to 430EX nie była za duża/ciężka ani na G3 ani na S5 IS ani na 350D...
    the silence is deafening

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Może i nie ale pewnie dla wielu była zbyt droga. Taka mała lampa pewnie będzie dużo tańsza i o to chodzi 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

http://i.gizmodo.com/5174244/rumor-c...-on-march-25th - fajnie wygląda na papierze, ale czy to znaczy, że seria xxD APS-C awansuje do ligi xD APS-H? A samo 1D APS-H do 1D FF?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Dopiero zaczyna Awatar ghash
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    fajnie wygląda na papierze, ale czy to znaczy, że seria xxD APS-C awansuje do ligi xD APS-H?
    bo Canon się wścieka jak wszyscy mylą 'zaje*iste' 40D z 'kichowatym' D40
    jakby nie patrzeć tak chcą zrobić

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    http://i.gizmodo.com/5174244/rumor-c...-on-march-25th - fajnie wygląda na papierze, ale czy to znaczy, że seria xxD APS-C awansuje do ligi xD APS-H? A samo 1D APS-H do 1D FF?
    No jeśli te przepowiednie się sprawdzą to bardzo możliwe, że 60D będzie wyglądał zupełnie inaczej niż 50D z dodanymi filmikami.
    Kapitan Wagner

Domyślnie Nowy kit Canona?

Witam
    Wśród plotek na temat środowej premiery 500D są również takie, że ma pojawić się nowy kit 18-120 IS.
    Czy komuś udało się znaleźć coś na temat tego szkła?

Czy ktoś pamięta jaki mniej wiecej czas dzieli premierę szkła od dostępnosci w polskich sklepach, a jakim cena startową spada do ceny, na której szkło się utrzymuje długi czas
    Pozdrawiam
    Robert

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Ełk

Domyślnie

Na optyczne.pl pisza, ze 500D wyjdzie 25 marca, a wraz z nim wlasnie kit, ale czy prawda? Nie wiadomo, tylko plotki Pisza tez, ze aparat ma byc dostepny w sprzedazy od czerwca, wiec bardzo prawdopodobne (jednak mimo wszystko to ploty), ze bedzie w tym samym czasie.
    EF-S 18-120 mm f/3.5-5.6 IS
    Ostatnio edytowane przez ilovemm90 ; 22-03-2009 o 22:40

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espire Zobacz posta
    Wśród plotek
    http://canon-board.info/showthread.p...ghlight=nowego
    the silence is deafening

Strona 39 z 608 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989139539 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów