5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
O taak..:rolleyes: ciekawe co będą mieli zrobic uzytkownicy, ktorzy uzywali korpusu xxxD i chcieli sie przesiąść na 2-cyfrowy. Albo wyp... wszystkie szkła EF-S, albo kupic co najwyzej 50D.. no, ew używac swojego starego body, jako zapasowego, obsługującego obiektywy pod APS-C..
Jesli miałby takie parametry, to coś w tym jest, bo gdzieś pisali, że 1000 pixeli Canona kosztuje złotówke..:grin:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ale co canona to interesi ? czy interesowało ich co zrobią użytkownicy FD jak wprowadzli EF ? czy kogoś interesowało co stanie się z tonami czrnych płyt w momencie wprowadznia formatu CD ? takie zmiany zachodzą dosć często i producent to ostatnia ze stron która sie interesuje tym co ty zrobisz z tym co masz do tej pory.
Czyli to, co ma Nikon? Przełączanie się pomiędzy FX i DX w zaleznosci od podłączonego obiektywu? w zasadzie czemu nie..?:rolleyes:
Nie wiem tylko jak jest dokladnie, bo w przypadku FF wiadomo, że nie mozna uzywać szkieł EF-s, bo zahaczy o lustro, chyba, że sie spiłuje gwint, natomiast APS-H nie jest kompatybilne ze szkłami EF-S z tego samego powodu, czy winiety?
Dzieki, to już zdążyłem zauważyć..miałem już debate na ten temat z kolekcjonerem, ale tak sie tylko zastanawiałem..:rolleyes:
Ostatnio edytowane przez Slider ; 21-01-2009 o 17:05
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Oj - dopiero doczytałem, że ewentualny nowy 200mm Macro ma być IS i mieć przysłonę 2.8... Niedobrze...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień