Pomysł dobry, ale będzie działać ylko jeśli spamerzy zechcą łaskawie do tych podforów pisać...
Pomysł dobry, ale będzie działać ylko jeśli spamerzy zechcą łaskawie do tych podforów pisać...
EOS - conditio sine Kwanon...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dziękuję wszystkim na odpowiedzi na moje pytanie. I mam nadzieję że Canon wypuści coś na wiosnę.
Pozdrawiam
..Aby mój talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty.
Made in Japan za parę papierów, kilka bajerów by zginać frajerów...
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
Są może jakieś informacje nt zapowiadanych szkieł Canona![]()
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Wiesz "informacji" to jest sporo 8). Pytanie co ziarno, a co plewy?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jaka jest szansa, że pojawi się 1Ds Mk IV na wiosnę 09 ?
P.S. Pytanie od kumpla, bo mi za ciężko ocenić, niby nie powinno być ze względu na ostatnie wypuszczenie MkIII, z drugiej strony jest co poprawiać. Sam nie wiem.![]()
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Dla osób zawiedzionych premierą nowej piątki na CR pojawiła się "specyfikacja" nowej jedynki.
1D Mark IV
MP: 21.1 FF
ISO: 100-12800 (L:50 - H: 51,200)
Proc: Dual DIGIC IV
LCD: 3.5″ VGA LCD (Not sure about this)
FPS: 10fps
AF: 45 Point AF
AF: Face Detection
Feature: Various Crop Modes
Feature: LiveView with new AF
Feature: Movie Mode
Feature: Ergonomic Updates
Feature: GPS
Feature: Wifi
Feature: Dual CF & SD (4 total slots)
Announcement: Fall 2009
Possibility: A super high speed cropped shooting mode.
The source says not to expect it to be announced with any other camera. It’ll receive it’s own heavily promoted launch.
Dla wielu byłby to pewnie aparat marzeń i dlatego sądzę, że go Canon nie wypuści.
Choć nadzieja świta, bo podobno spadli w globalnej sprzedaży dslr więc może coś się ruszy.
Kapitan Wagner