"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
eee pomarudzić możnateż wątpię co do G z APS-C...
...ale chętnie bym zobaczył 3D z tym że jako FF.
Jednak jak to mówią pogadać sobie zawsze można, a Canon zrobi i tak po swojemu
Chyba że ktoś ma dostęp do sprawnej szklanej kulibo moja się popsuła
![]()
Offtop o nośnikach danych poszedł tutajhttp://canon-board.info/showthread.php?t=49948
no ale pomarzyć sobie możnahe he może wymyślą coś nowszego do Ds-a i zrobią 3D FF z lepszym AF i z mniejszą ilością klatek/s
Choć coś czuję że szybko coś nowego się nie ukażemoże jakiś 1D - mowa o lustrzankach bo kompakty to mi tam latają koło... Kolejna piątka zapewne ukaże się w podobnym odstępie czasu, a jedynki to sprzęt nie dla mnie...
jesli to:
"Canon has apparently been humbled by the lack sales with the 50D. The 40D was a fantastic selling camera for Canon.
The motivation for the next incarnation is to directly attack the success of Nikon’s D300.
A newer contact has said there will be an APS-H based xxD sized body. It will have a version of the EOS-1 AF system, so expect more AF points than the current 50D. It will shoot 6fps. It will have the same build quality of the 5D Mark II. It will have a new 12.1mp sensor.
The hope is to retail the camera for $1999 USD initially.
" by była prawda... to mam nową puszkę :-)
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...