Taaa. Marzenie! Księgowi Canona : wysłuchajcie nasze modły - chcemy taniego FFa!
Taaa. Marzenie! Księgowi Canona : wysłuchajcie nasze modły - chcemy taniego FFa!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
No muszę powiedzieć że jakby był taki 350d z matrycą ze starej piątki w cenie poniżej 1000$ to byłby tu znowu wielki płacz że canon znowu ma życzenia userów w dupie a zaraz potem kolejki by się po niego ustawiały - sam bym kupił chętnie taką puszkę..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-07-2009 o 22:00
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
czyli: http://kolekcjonerrumors.com :-D
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Zamieszczone przez canonrumors, CR2
No to tyle na ten tydzieńZamieszczone przez canonrumors, CR1
![]()
the silence is deafening
to że potencjalny 3D ma być na APS-H to mnie ne ździwi... o ile sie wogóle pojawi.
Szykuje sie poprostu okrojony 1DMkIV...o którym trąbia że nie FF a APS-H.
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
No, ale jeśli targetem jest potencjalny nabywca D400 to oznacza, że taki tweener/lord of darkness/Nikon fastmusiałby być w widełkach cenowych D400 +/- $350, co daje nam jakieś 2100 dolców.
I teraz co takiego wsadzili co blown away D400?
Okroili matrycę (czytaj winietę), OK, Nikon ma pro-AF - tu jakby nie było muszą dać EC plus chociaż połowę, rozsądnie umieszczonych, krzyżowych, pkt AF, czułość minimum -1 EV.
Digic V - ciekawe jak mocno będzie prał?
ST-E2 - będzie?
...
the silence is deafening