Strona 85 z 608 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135185585 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Według CR 2000D ma mieć 15 mpx.

» 15.1mp
    » 7 AF points
    » 3fps
    » ISO 100-3200
    » 3″ ClearView LCD (Not Articulating)
    » 720P Video (30fps & 24fps) NO 1080p
    » SD Card
    » USB 2.0
    » HDMI Out
    » Video Out
    » LP-E5 Battery

Jedno z tego wygląda mi bardzo prawdopodobnie niezmieniony AF .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

mpixy są? No to się sprzeda, kto by się jakimś afem przejmował w sklepach (nie) dla idiotów...

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

kolejna puszka dla nikogo, zadna rewolucja. Juz dawno sie przestalem interesowac tym co wychodzi w nowosciach bo nie ma absolutnie nic ciekawego a zaczelo sie piepszyc od premiery 5dmkII.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

chyba raczej 30d

Zablokowany

Domyślnie

Banan - zgadzam się. Jeśli spekulacje CR się potwierdzą i nowa reporterska jedynka będzie miała iso 3200 max to to są jakieś jaja. Reporterzy czekają nie ma sryliony pixeli, ale właśnie na dobre iso 6400. Niewielu chyba wierzyło w opcję FFowej jedynki mark4. HDMI i filmy w puszce tego typu to kolejny ponury żart, obawiam się, że się potwierdzi.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    kolejna puszka dla nikogo, zadna rewolucja. Juz dawno sie przestalem interesowac tym co wychodzi w nowosciach bo nie ma absolutnie nic ciekawego a zaczelo sie piepszyc od 5dmkII.
    Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    chyba raczej 30d
    Odnoszę błędne wrażenie, czy Wam koledzy sprzęt zwyczajnie przeszkadza w przelewaniu artystycznych wizji na papier? O baletnicy z litości nie wspomnę
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

oskarkowy - wypowiem sie za siebie Mianowicie moj sprzet mi nie przeszkadza Ale te wszystkie nowe puszki z filmami, rozpoznawaniem smiechu i GPSem by mi na pewno przeszkadzaly Serio

himi - masz racje, naprawde to brzmi jak ponury zart, ciekawe dlaczego tak sie dzieje. kto wymysla te specyfikacje. zamiast np wynalezieniem bardzo wysokiego iso i minimalnych szumow (moze sie da ) lub np zwiekszyc znacznie rozpietosc tonalna dodaje sie mpix ktore ZAWSZE byly chwytem reklamowym. Dziwne bo myslalem ze canon to MULTIMILIONOWA firma dla ktorej zyski sa chyba wieksze jak straty, wiec dlaczego ludzi sciagac do siebie pixelami zamiast robic cos nowego w kierunku rozwoju.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Zablokowany

Domyślnie

Jarek, czyżby powrót do 10d? Przecież spokojnie można nim robić zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Jarek, czyżby powrót do 10d? Przecież spokojnie można nim robić zdjęcia.
    10D nie da możliwości wygodnego operowania 20x30/300dpi. A tego potrzebuję na co dzień. Powiedzmy, że do pierwszego 5D wróciłbym bez większych łez żalu.
    Wszystkim, którym tryby filmowe przeszkadzają w fotografowaniu przypominam, że nie ma obowiązku ich włączać.
    Jarek

Zablokowany

Domyślnie

Nie o to chodzi i dobrze to wiesz. Ficzer video, którym canon mydli (jeśli tak będzie) oczy użytkownikom serii 1 w zestawieniu z brakiem rzeczywistych ficzerów jest nie na miejscu. Mogą wsadzić do 1d4 jeszcze maszynkę go golenia i wagę elektroniczną wraz z wyciągarką samochodową, ale jak nie dadzą iso 6400 na poziome to pokazują ewentualnym chętnym środkowy palec.

Strona 85 z 608 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135185585 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów