Naprawdę gratuluję umiejętności nabytych w szkole, ale jeżeli ktoś porównuje 11fps na 5mp do 10fps na 10mp to chyba nie mamy o czym rozmawiać.
Naprawdę gratuluję umiejętności nabytych w szkole, ale jeżeli ktoś porównuje 11fps na 5mp do 10fps na 10mp to chyba nie mamy o czym rozmawiać.
Nie wiem co to ma do umiejętności nabytych w szkole, ale najwyraźniej nie mamy o czym rozmawiać. Dobranoc i nie odpisuj mi już proszę.
A swoją drogą bardziej pasuje mi FF i 9fps niż crop i 10fps...
Jakbyś nabył odpowiednie umiejętności to wiedziałbyś po co. Kłania się unikanie fizyki.
A odpisywać mogę sobie do bólu (tzn. do kiedy Vitez nie powie dość), bo to jest forum, a nie Twoja prywatna skrzynka mailowa.
I swoją drogą, Twoje preferencję mają się ni jak do tego co i jak jest szybsze więc nie wiem po co o tym piszesz.
dość![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nowym królem jest na pewno
Ale któż wie, jak się potoczą losy dynastii...? Który i kiedy abdykuje? Czy królestwo się podzieli, czy zjednoczy?
"caeterum censeo Carthaginem delendam esse" - Katon Starszy
Przypominam, że my tu poważnie plotkujemy o nowościach producentów, a nie o takich-czy-innych preferencjach kolegów względem obecnych modeli!
Z punktu widzenia nie-maniaka, taka sytuacja (urozmaicona oferta) jest w gruncie rzeczy korzystniejsza, niż gdyby obie firmy robiły to samo z innym tylko znaczkiem, jak - nie przymierzając - producenci samochodów. Co nie?![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witam,
może pytanie gdybane..ale czy po za newsem na canonrumors o Speedlite EX700 jest coś co potwierdza fakt że będzie?
mija interwał 2 latni od pokazania Speedlite 580EX II własnie. EXII miała swoją premiera po 2,5 roku od wprowadzenia 580EX, czyli wychodzi że na jesien dopiero jak coś. z kolei 420 na 430EX wymienili po 2 latach i po kolejnych dwóch na EXII. NIe wiem kiedy była premiera poprzednika 580 czyli 550...
p.s. nie moge w necie namierzyć stronik co by były wypisane imprezy fotograficzne w 2009 czy w tym roku po za jesienną imprezką jest okazja do premier?
pozdrawiam
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
Do 25-go już nie tak daleko.
Kapitan Wagner