Strona 80 z 608 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290130180580 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 791 do 800 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Naprawdę gratuluję umiejętności nabytych w szkole, ale jeżeli ktoś porównuje 11fps na 5mp do 10fps na 10mp to chyba nie mamy o czym rozmawiać.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nie wiem co to ma do umiejętności nabytych w szkole, ale najwyraźniej nie mamy o czym rozmawiać. Dobranoc i nie odpisuj mi już proszę.
    A swoją drogą bardziej pasuje mi FF i 9fps niż crop i 10fps...

Domyślnie

Jakbyś nabył odpowiednie umiejętności to wiedziałbyś po co. Kłania się unikanie fizyki.
    A odpisywać mogę sobie do bólu (tzn. do kiedy Vitez nie powie dość ), bo to jest forum, a nie Twoja prywatna skrzynka mailowa.

I swoją drogą, Twoje preferencję mają się ni jak do tego co i jak jest szybsze więc nie wiem po co o tym piszesz.

dość

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    A odpisywać mogę sobie do bólu(...)
    Nie zwróciłeś uwagi na kluczowe słowo: "proszę".

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DominikD Zobacz posta
    tyle, że D3 ma pełną klatkę...i jest szybszy od 1d
    Tak i dlatego jest też droższy. I dlatego też (to pewnie jeden z wielu powodów) Canon nie zrobi nic podobnego tylko pójdzie własną drogą. Obawiam się, że jeśli ktoś liczy na bezpośredni odpowienik D3 u Canona to srodze się zawiedzie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    A następcą D3 nie jest przypadkiem D3X? Czy to tylko produkt pośredni pomiędzy D3 a prawowitym następcą D4?:-)
    Nowym królem jest na pewno
    Ale któż wie, jak się potoczą losy dynastii...? Który i kiedy abdykuje? Czy królestwo się podzieli, czy zjednoczy?
    Cytat Zamieszczone przez DominikD Zobacz posta
    tyle, że D3 ma pełną klatkę...i jest szybszy od 1d
    "caeterum censeo Carthaginem delendam esse" - Katon Starszy
    Przypominam, że my tu poważnie plotkujemy o nowościach producentów, a nie o takich-czy-innych preferencjach kolegów względem obecnych modeli!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tak i dlatego jest też droższy. I dlatego też (to pewnie jeden z wielu powodów) Canon nie zrobi nic podobnego tylko pójdzie własną drogą. Obawiam się, że jeśli ktoś liczy na bezpośredni odpowiednik D3 u Canona to srodze się zawiedzie.
    Z punktu widzenia nie-maniaka, taka sytuacja (urozmaicona oferta) jest w gruncie rzeczy korzystniejsza, niż gdyby obie firmy robiły to samo z innym tylko znaczkiem, jak - nie przymierzając - producenci samochodów. Co nie?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta

Z punktu widzenia nie-maniaka, taka sytuacja (urozmaicona oferta) jest w gruncie rzeczy korzystniejsza, niż gdyby obie firmy robiły to samo z innym tylko znaczkiem, jak - nie przymierzając - producenci samochodów. Co nie?
    Ja bym posunął się nawet dalej 8) - z punktu widzenia fotografa, który potrzebuje właściwego narzędzia jest to bardzo pozytywne zjawisko. Dla "wyznawców" to rzeczywiście ciężka próba .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

Witam,

może pytanie gdybane..ale czy po za newsem na canonrumors o Speedlite EX700 jest coś co potwierdza fakt że będzie?

mija interwał 2 latni od pokazania Speedlite 580EX II własnie. EXII miała swoją premiera po 2,5 roku od wprowadzenia 580EX, czyli wychodzi że na jesien dopiero jak coś. z kolei 420 na 430EX wymienili po 2 latach i po kolejnych dwóch na EXII. NIe wiem kiedy była premiera poprzednika 580 czyli 550...

p.s. nie moge w necie namierzyć stronik co by były wypisane imprezy fotograficzne w 2009 czy w tym roku po za jesienną imprezką jest okazja do premier?

pozdrawiam
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Domyślnie

A z ciekawości, to czego Ci brakuje w 580II?

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Do 25-go już nie tak daleko .
    Kapitan Wagner

Strona 80 z 608 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290130180580 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów