Strona 65 z 608 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115165565 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    jeśli 1DMkIV będzie tak dopracowany jak następca Visty .
    15 minut po instalacji RC1-64 bit dostałem BSOD'a (akurat zacząłem ściągać FF-beta - może dlatego ;-) ) Więc może lepiej nie...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    15 minut po instalacji RC1-64 bit dostałem BSOD'a (akurat zacząłem ściągać FF-beta - może dlatego ;-) ) Więc może lepiej nie...
    A ja 4 tygodnie, 3 buildy (wszystko 64bit), zero problemów. Widać Cię nie lubi . Z Vistą 64bit to dopiero miałem jazdy... no ale koniec OT.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

"turns out that Canon is currently moving from the 5D Mark II to the Mark III"

Dziwna plotka: http://www.canonrumors.com/2009/05/o...ds-6/#comments
    Pozdrawiam!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    no ale koniec OT.
    To ja jeszcze raz... ciachnąłem. Jak się bardzo nie podoba to przeniosę OT do odpowiedniego wątku (Mac vs Windows vs Linux albocoś).

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

^^W sumie to nie ma czego kontynuować.

Canon podobno pracuje nad szkłami optymalizowanymi pod video. Ciekawe czy będą miały napęd zooma? Jeśli to prawda to jest spora szansza, że jednak "RED dla ubogich" to nie plotka.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    lepiej mieć 16 mln w FF niż 10 mln w 1.3x - no chyba, że mamy pod ręką dwa aparaty...
    http://www.canonrumors.com/2009/05/1d-mark-4-cr2/ - no proszę Wbudowane wi-fi przyda się. U mnie gniazdo USB już ledwo dycha...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Canon podobno pracuje nad szkłami optymalizowanymi pod video. Ciekawe czy będą miały napęd zooma? Jeśli to prawda to jest spora szansza, że jednak "RED dla ubogich" to nie plotka.
    Jak chcę tylko AF-S Micro-Nikkor 200mm f/3.5G IF-ED VR w wersji EF.
    Może mieć przy tym 'liquid-noiseless-coś-tam'. Od biedy
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 11-05-2009 o 09:52 Powód: Automerged Doublepost
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Jak chcę tylko AF-S Micro-Nikkor 200mm f/3.5G IF-ED VR w wersji EF.
    Ten Nikkor jest mój odkąd cynk na FM ze 2 lata temu dał Yakim

A w temacie: chyba czas najwyższy zacząć wyśmiewać Canona równie ostro jak parę lat temu Nikona w związku z ... dostępnością oferty EF
    the silence is deafening

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    A w temacie: chyba czas najwyższy zacząć wyśmiewać Canona równie ostro jak parę lat temu Nikona w związku z ... dostępnością oferty EF
    Zresztą tyczy się to też wypuszczania nowości z czasem oczekiwania kilka miesięcy na pojawienie się w sprzedaży.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

http://www.canonrumors.com/2009/05/1d-mark-4-cr2/ - no proszę Wbudowane wi-fi przyda się. U mnie gniazdo USB już ledwo dycha...
    Podoba mi się ta specyfikacja 1D4. Liczyłem naiwnie, że podobnie będzie wyglądało 5D2, też koło 16mp, wbudowane WIFI i trochę lepszy AF niż w poprzedniku. Mam nadzieję, że to się sprawdzi i cena wyjściowa nie przekroczy 4k USD. Jeśli się sprawdzi to będzie sprzęcik i do studia i do reporterki.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
    Mam nadzieję, że to się sprawdzi i cena wyjściowa nie przekroczy 4k USD.
    nie przekroczy 4k USD ? jak 1d3 kosztuje 3700 jakieś... rozumiem kryzys i te sprawy ale nawet nie ma takiej opcji ; o
    5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
    http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/

Strona 65 z 608 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115165565 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów