Strona 60 z 608 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160560 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 591 do 600 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek Zobacz posta
    Eee, mi by wystarczyło i 12mpix na pełnej klatce Ehh, mimo wszystko dalej będę wierzył że Canon zrobi coś na kształt Nikona D3 (tyle że lepszego). Kiedy oni zaczną słuchać targetu:/
    Oni słuchają akcjonariatu 8).
    Nie wierzę, że zrobią coś na kształt D3. To było body idealne na swój czas i to się już nie powtórzy. Trzeba wymyślić coś innego.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Trzeba wymyślić coś innego.
    Taaa, a może skrzyżować kamerę z aparatem Ehh, mam wrażenie że Canon boi się, że gdyby dał aparat na tą chwilę doskonały, to nikt by już na nic nie czekał. A tak to każdy liczy, że może następnym razem.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek Zobacz posta
    Taaa, a może skrzyżować kamerę z aparatem Ehh, mam wrażenie że Canon boi się, że gdyby dał aparat na tą chwilę doskonały, to nikt by już na nic nie czekał. A tak to każdy liczy, że może następnym razem.
    ...i nie wydaje pieniędzy czekając na coś lepszego :-)
    Ja na Canona przestałem czekać. Jak zajadę swoje 5D (myslę że to potrwa ze 2-3 lata) to może do tego czasu Canon wreszcie coś sensownego wypuści co będzie warto kupić.
    A ze szkieł to 135/2 IS w sensownej cenie bym chciał.
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 16-04-2009 o 23:11

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    A ze szkieł to 135/2 IS w sensownej cenie bym chciał.
    O takiej magicznej literce zapomniałeś.. bo taka "zwykła" stalka schodziłaby pewnie za 2 tys. i to jeszcze z jakąś dziadowską optyką..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

...i nie wydaje pieniędzy czekając na coś lepszego :-)
    Ale teraz jest w ogóle okres kiedy ludzie dwa razy się zastanowią zanim coś kupią. Możnaby zatem rzec, że trafili w dziesiątkę z potrzebami .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    O takiej magicznej literce zapomniałeś.. bo taka "zwykła" stalka schodziłaby pewnie za 2 tys. i to jeszcze z jakąś dziadowską optyką..
    No wiadomo że "L" :-). Przy okazji w sumie tez mogliby zrobić f/1.8.

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

No wiadomo że "L" :-). Przy okazji w sumie tez mogliby zrobić f/1.8.
    jak zmienią na 1.8, to zaraz coś się znienacka spieprzy. Niech zostawią 2.0 i dołożą ten IS

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
    jak zmienią na 1.8, to zaraz coś się znienacka spieprzy. Niech zostawią 2.0 i dołożą ten IS
    Trochę więcej optymizmu - dla mnie dużo większy sens miałaby poprawiona jasność w tym szkle do f/1,8 ( 135 L ). Oczywiście z jakością optyczną jaką oferuje szkło w tej chwili :-P . Do tego IS i miałbym na co kasę zbierać.
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Trochę więcej optymizmu - dla mnie dużo większy sens miałaby poprawiona jasność w tym szkle do f/1,8 ( 135 L ). Oczywiście z jakością optyczną jaką oferuje szkło w tej chwili :-P . Do tego IS i miałbym na co kasę zbierać.
    no dobra :-D jeżeli ostrzyłby od 1.8 tak, jak teraz od 2.0 to niech będzie

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Trochę więcej optymizmu - dla mnie dużo większy sens miałaby poprawiona jasność w tym szkle do f/1,8 ( 135 L ).
    Pytanie czy w praktyce ta różnica jest istotna 8)?
    Kapitan Wagner

Strona 60 z 608 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160560 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów