Strona 593 z 608 PierwszyPierwszy ... 93493543583591592593594595603 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 921 do 5 930 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    tadzik kiedyś pisał o tym szkle - dyszel
    Tadzikowi zostało niestety już tylko pisanie

Swoją drogą bardzo mi się podoba forumowa tendencja, gdy przy pierszych mglistych zapowiedziach nie wiadomo w sumie czego, najlepsze systemowe szkła stają się nagle za wolne, za mało ostre, zbyt szumiące, i co tam jeszcze ludziska z rozpędu wymyślą..

Zdjęcia róbcie, bo z całą pewnością to nie sprzęt Was ogranicza w pokazaniu innym jak dobrymi fotografami jesteście..
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Zdjęcia róbcie
    Uwielbiam takie czułe słówka... skąd wy wszyscy (co piszecie j/w) wiecie, że nie robimi tych zdjęć... no dobra fotek/snaps.
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie

Domyślnie

No to 1080p w 60p zawitalo w aparatach kompaktowych (fakt, nie canona), wiec chyba nie bedzie niczym zaskakujacym pojawienie sie tego trybu w nowych puszkach seri EOS.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Uwielbiam takie czułe słówka... skąd wy wszyscy (co piszecie j/w) wiecie, że nie robimi tych zdjęć... no dobra fotek/snaps.
    Nie wiem, czy nie robicie..
    Ja doszedłem do takich wniosków, że sprzęt już dawno przestał mnie ograniczać. Może nie przeszkadzać, bo zawsze można się do czegoś przyczepić, ale większych ograniczeń już nie ma.. Kilka lat temu była cała masa drobiazgów, których nie dawało się obejść. Teraz to jest super komfort.
    Jarek

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Ja doszedłem do takich wniosków, że sprzęt już dawno przestał mnie ograniczać. Może nie przeszkadzać, bo zawsze można się do czegoś przyczepić, ale większych ograniczeń już nie ma.. Kilka lat temu była cała masa drobiazgów, których nie dawało się obejść. Teraz to jest super komfort.
    Zresztą to się wyraża też IMO w tym, że ludzie z dużo mniejszym napięciem i ciekawością czekają na nowości. Dawniej to takiego wątka nie można było nadążyć czytać, a teraz pełen luz.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zresztą to się wyraża też IMO w tym, że ludzie z dużo mniejszym napięciem i ciekawością czekają na nowości. Dawniej to takiego wątka nie można było nadążyć czytać, a teraz pełen luz.
    albo po prostu sztam-tisz uzytkownikow nam wyrosl z klimatu "Atari kontra Komoda"

ale nie no... tak serio, to akurat 5D mkIII mnie bardzo ciekawi. rowniez tytulem ceny startowej i jej wplywu na nieprzechodzone mkII (rowniez te z cyferka 1 na upartego )...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Może dla onanistów wyjdzie 85 1.2 IS hehe
    Poczekamy zobaczymy. Dla większości będzie to zachwyt i westchnienia przy komputerze bo na zakup pozwolić będą mogli sobie tylko nieliczni.
    Cena za nowość oczywiście odpowiednio wyższa.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Może dla onanistów wyjdzie 85 1.2 IS hehe
    Poczekamy zobaczymy. Dla większości będzie to zachwyt i westchnienia przy komputerze bo na zakup pozwolić będą mogli sobie tylko nieliczni.
    Cena za nowość oczywiście odpowiednio wyższa.
    z tym to juz roznie bywa. 70-300L mi sie bardzo spodobal w dniu premiery i kupilem sobie jako dosc mocna nowosc (praktycznie pol roku po prezentacji).
    z drugiej strony, 60D mi sie bardzo spodobal, ale kupie sobie go za kilka generacji, jak bedzie w tej cenie co dzisiaj 40D. bo jest dla mnie idealnym drugim korpusem, tylko jeszcze zbyt nowym (czyli drogim). nieodmiennie, mam juz zaplanowany jego zakup, tak gdzies ca. 2013Q1

i teraz Canon moze pokazac taki 5D mkIII, ze albo sobie go zaplanuje na... 2012Q4 albo wybiore uzywane mkII na 2012Q1. sie odwlecze, nie uciecze
    www albo tez flickr

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    A co, mają być inne? I od I się różni?
    Może lepiej nie skomentuje...

EOT

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Dobrze że coś się dzieje i chętnie zobaczę co nowego wyjdzie. Może kiedyś jak budżet pozwoli to sobie coś zmienię ale nie za wszelką cenę że muszę to mieć i niech leży. Póki co jedynym ograniczeniem jestem ja sam i teraz staram się coś działać w tej materii.

Strona 593 z 608 PierwszyPierwszy ... 93493543583591592593594595603 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów