Ale jak da linka do osoby?
Ale jak da linka do osoby?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ale się jaracie. I tak wcześniej nie kupicie. Najwyżej możecie kupić co innego w tym czasie, ale i tak od plotki przez press release i produkcję aż do dostępności dla end-usera w PL jest raczej długa droga i jak ktoś może poczekać te (hmm) 9 miesięcy, to może poczekać i 9 miesięcy i jeszcze miesiąc "teraz".
Cichy mówił, że do tych informacji można się dokopać, tylko trzeba wiedzieć, gdzie szukać. Dlatego pisałem o linku. A jestem ciekaw zwyczajną fotograficzną ciekawością, może niepotrzebnie będę teraz kupował obiektywy, skoro ma się pokazać coś ciekawegoCichy mógłbyś chociaż podszepnąć, kiedy będą ogłaszać te newsy?
Ciekawe, kiedy emocje osiągną szczyt![]()
Pół sekundy przed podaniem ceny.
sekundę po.Spadek emocji :-?
Ostatnio edytowane przez janmar ; 17-08-2011 o 19:41
Zawsze tak jest - wszystko co nowe jest drogie i niesprawdzone do końca![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Zależy...
Jeżeli np. pokażą 35L która będzie wyraźnie poprawiona i będzie jeszcze bardziej wypaśna niż obecna wersja to z punktu widzenia posiadacza mkI wymiana raczej nie powinna byc zbytnio dotkliwa.
Gorzej jak pokarzą 14-24/2.8L nikkor killer i zawołają 12k :-P
Póki co uważam, że obie nerki będą mi potrzebne :-P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk