Może wyjdzie coś z tego ?
1Ds Mark IV – Early 2012
1D Mark V – Early 2012
5D Mark III – Late 2011 – Mid 2012
7D Mark II – Late 2012
70D – Early 2013
T4i – Early 2012
Może wyjdzie coś z tego ?
1Ds Mark IV – Early 2012
1D Mark V – Early 2012
5D Mark III – Late 2011 – Mid 2012
7D Mark II – Late 2012
70D – Early 2013
T4i – Early 2012
1DIVN lub 1DV wyjdzie na 99% tak żeby na Euro 2012 mieli wszyscy co miec muszą. Linia 1D ma następce co 2-3lata więc już czas tym bardziej, że jest właśnie Euro.
1Ds - coś jest na rzeczy. Długo z nim zwlekają. Pytanie tylko czemu? Czy szykują coś co powali świat na kolana (osiągami jak i ceną :mgreen: )
5DIII - już mijają 3lata od 5DII więc teoretycznie powinien się pojawic. Tylko nikt nie wie co Canon ma zamiar zrobic? Podbic półkę i wpuścic równolegle FF trabanta? Dodac jedynie MPx i jakieś mega video dodatki?
Co do specyfikacji którą ktoś tam podał wcześniej. Dużo MPx, brak poprawy w AF, tylko 0,5EV w iso i cena 12k?
Dziękuję, zostanę przy 2x5DII i jak już to kupię 1DIV, nowy z magazynowych ostatków albo używany - może miec i 200k nabite byle na pierwszej migawce i niezbyt obity :-D
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
I więcej - imho - nie będzie bo
bo szeroki = pełna klatka, wtedy jest pełne zniewolenie i w obozie siedzenie
I nie zmienią tego nawet moje wypominki typu ef-s 15/2.8.
Prędzej bym się spodziewał crop knockout Mark II czyli ef-s 17-55/2.0 IS
Miałeś w rękach D3 (i jego crop DX)? Wizjer ci wyblaknie, zakombinują coś z pixelami (zagęszczą ci je, może na wzór mRAW'a) i już.
Lord of darkness? Nie sądzę, to było ze sto stron do tyłu a nowe 300/400 II jest jakby zaprzeczeniem nowej puszki z małą (patrz D3s) ilością MPx.
the silence is deafening
Fotograf platoniczny
Dzięki HuleLam, G3 był tak uprzejmy równiez mi podesłać link do wypowiedzi JM.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Zostawiam, dla pokoleń.
Facet robi test lepszy (bo standaryzowany) test niż większość dostępnych w sieci (wszystkie typu Can't Play, Won't Pay*), robi to rzetelnie, za darmo, po polsku, jak widać po poście z fotą Passata wyżej test ma dużo wspólnego z rzeczywistą obróbką uskutecznianą przez weselnych a tu afront.
* - http://www.tekstowo.pl/piosenka,napa...won_t_pay.html
the silence is deafening
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Przepraszam, chodziło mi o post z wątku 5D2
http://canon-board.info/showpost.php...postcount=3302
the silence is deafening