Strona 546 z 608 PierwszyPierwszy ... 46446496536544545546547548556596 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 451 do 5 460 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Dopiero zaczyna Awatar Wkryst
    Miasto
    Warszawa/Łódź

Domyślnie Timeline nowych modeli

Może wyjdzie coś z tego ?

1Ds Mark IV – Early 2012
    1D Mark V – Early 2012
    5D Mark III – Late 2011 – Mid 2012
    7D Mark II – Late 2012
    70D – Early 2013
    T4i – Early 2012

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

1DIVN lub 1DV wyjdzie na 99% tak żeby na Euro 2012 mieli wszyscy co miec muszą. Linia 1D ma następce co 2-3lata więc już czas tym bardziej, że jest właśnie Euro.
    1Ds - coś jest na rzeczy. Długo z nim zwlekają. Pytanie tylko czemu? Czy szykują coś co powali świat na kolana (osiągami jak i ceną :mgreen: )
    5DIII - już mijają 3lata od 5DII więc teoretycznie powinien się pojawic. Tylko nikt nie wie co Canon ma zamiar zrobic? Podbic półkę i wpuścic równolegle FF trabanta? Dodac jedynie MPx i jakieś mega video dodatki?

Co do specyfikacji którą ktoś tam podał wcześniej. Dużo MPx, brak poprawy w AF, tylko 0,5EV w iso i cena 12k?
    Dziękuję, zostanę przy 2x5DII i jak już to kupię 1DIV, nowy z magazynowych ostatków albo używany - może miec i 200k nabite byle na pierwszej migawce i niezbyt obity :-D
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Ja bym od nowej piątki chciał 3 rzeczy, pewnego AF-a, może być 5 punktowy oraz perfekcyjnego pomiaru AE oraz dobrego WB....
    .
    Wytłuszczenie moje

Osobiście wystarczyłoby mi, żeby miał taki sam pomiar AE jak "stara" 5tka.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tezmarek Zobacz posta
    Ale to już jest
    I więcej - imho - nie będzie bo

Cytat Zamieszczone przez tezmarek Zobacz posta
    A na szerokim kącie straszna bieda. Okopali się i bardzo pilnują segmentacji.
    bo szeroki = pełna klatka, wtedy jest pełne zniewolenie i w obozie siedzenie
    I nie zmienią tego nawet moje wypominki typu ef-s 15/2.8.
    Prędzej bym się spodziewał crop knockout Mark II czyli ef-s 17-55/2.0 IS

Cytat Zamieszczone przez Andrus Zobacz posta
    Dla mnie sprawa z APS-H jest prosta.... zabierze mi to canon to spadam do nikona
    Miałeś w rękach D3 (i jego crop DX)? Wizjer ci wyblaknie, zakombinują coś z pixelami (zagęszczą ci je, może na wzór mRAW'a) i już.

Cytat Zamieszczone przez Andrus Zobacz posta
    chyba, ze canon wypusci wtedy FF 1D lepsze od odpowiednika nikona za mniejsze pieniadze
    Lord of darkness? Nie sądzę, to było ze sto stron do tyłu a nowe 300/400 II jest jakby zaprzeczeniem nowej puszki z małą (patrz D3s) ilością MPx.
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Czy można Cię prosić o link do tego postu ztcp Janka?
    http://groups.google.com/group/pl.re...893433e904de2e

zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Dzięki HuleLam, G3 był tak uprzejmy równiez mi podesłać link do wypowiedzi JM.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Testy Adasia? Już parę lat temu, jak miałem dość newsów, testy Adama nie miały nic wspólnego z fotografią. Widzę, że nic się nie zmieniło
    Jarek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Testy Adasia? Już parę lat temu, jak miałem dość newsów, testy Adama nie miały nic wspólnego z fotografią. Widzę, że nic się nie zmieniło
    Zostawiam, dla pokoleń.

Facet robi test lepszy (bo standaryzowany) test niż większość dostępnych w sieci (wszystkie typu Can't Play, Won't Pay*), robi to rzetelnie, za darmo, po polsku , jak widać po poście z fotą Passata wyżej test ma dużo wspólnego z rzeczywistą obróbką uskutecznianą przez weselnych a tu afront.

* - http://www.tekstowo.pl/piosenka,napa...won_t_pay.html
    the silence is deafening

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Dla mnie jego testy mają więcej wspólnego z fotografią, niż testy na niektórych uznanych portalach.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    jak widać po poście z fotą Passata wyżej test ma dużo wspólnego z rzeczywistą obróbką uskutecznianą przez weselnych
    Przepraszam, chodziło mi o post z wątku 5D2
    http://canon-board.info/showpost.php...postcount=3302
    the silence is deafening

Strona 546 z 608 PierwszyPierwszy ... 46446496536544545546547548556596 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów