5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Jarek
Kolega dostał do testu i tyle. Oczywiście nic więcej powiedzieć nie mogę, a tak właściwie to nawet specyfikacji nie znam (poza wielkością sensora i Mpx które odczytałem z menu).
O obiektywach wiem prawie wszystko
Czyli jaka wielkosc sensora i ile Mpix?
Cos pisaliscie tez o dziwnym ksztalcie... jakas zmiana w ogolnym designie, ktory dotad byl dosyc charakterystyczny dla roznych lustrzanek canona?
Ja obstawiam, że to po prostu kanciastość wersji testowej, to nie był żaden pre-production.
O obiektywach wiem prawie wszystko
w sensie ze mial ksztalt tak wysublimowany jak sonowski piramidon?![]()
No ok, rozumiemNo ale napisałeś, że nie wyjdzie chyba, że za 15k. Więc może to nie był wcale następca 5D, a następca Ds'a? No nic ale testowanie bezkształtnych puszek to też nie do końca dobra wiadomośc. Bo znaczyłoby to tyle, że min jesień jest najbliższym terminem jakiegoś sensownego prototypu, już nie mówię o wersji przedprodukcyjnej...
No ale mi do 5D3 się tak nie spieszy, w końcu dopiero co doszedłem do 2x5D2 :-D Choc za rok i trochę fajnie byłoby zmienic już 3letnią pierwszą 5D2 :-D
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk