Ja również nie mam nic przeciwko wklejeniu. Jeśli coś już przeczytałem to ominę, a jeśli nie, to może przeczytam. Nie każdy śledzi CR.
Ja również nie mam nic przeciwko wklejeniu. Jeśli coś już przeczytałem to ominę, a jeśli nie, to może przeczytam. Nie każdy śledzi CR.
Obrażać ? Nie nie, ja nie z tych co strzela fochyMuszę mieć prawdziwy powód na strzał z focha, a fora internetowe to raczej nie powód do tego
Po prostu wychodzę z założenia, że nie wszyscy rozpoczynają dzień od CR stąd też skoro 5DIII jest gorącym tematem to warto coś wrzucić.
Powracając do tematu: 8 lutego br. pierwszy wysyp
the silence is deafening
To co obstawiamy? 600d to prawie pewnik. Może też 2000d? Nie sadzę, żeby obyło się bez nowych szkiełek. Możliwe, że 18-55 IS II albo EF-S 35/1.8? Dobrym posunięciem byłby ten ostatni w formie naleśnika (da się?). Inne szkła też możliwe, chociaż bardziej spodziewałbym się ich premiery przy okazji innych korpusów.
1000D jest obecnie w cenie 250 EUR za goly korpus
wiec cos moze byc faktycznie na rzeczy z tym 2000D.
co do 600D to juz nie jestem pewny. 500D, 550D i 60D daja juz niezle zageszczenie w ofercie. za bardzo wypasiony 600D (tzn. nie typu 550D z 21Mpix) bedzie psul sprzedaz 60D.
moze, ale nie nakrecalbym sie. po co psuc sprzedaz 18-135 i resztek 17-85
dac to sie da, tylko dlaczego uwazasz, ze Canonowi by sie chcialo
jesli chodzi o szkla proponuje zestaw:
EF 50/1.8 III
EF 55-250 II
EF 35/1.4 II L
EF 17-40 II L
EF 150-500/4.5-5.6 L![]()
Ten 18-55 IS II miałby być zoptymalizowany pod kątem video. Wtedy 600d obfitowałby głównie w ulepszenia video w stosunku do 550d. Ale faktem jest, że Canon skomplikował sobie sprawę 60d i pole manewru znacznie się zmniejszyło. Po co 35/1.8 w formie naleśnika? Żeby robić konkurencję mirrorless. Powiem szczerze, że gdyby Canon miał takie szkiełko, to nie dałbym pod choinkę zarobić Samsungowi.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
550D pomalują na 2000D
600D masakra piłą Makita - 24 MPx
60D no wiecie, nie wiemy dlaczego - pytajcie Nikona, ale jest lepsze od 600D
Bo Józek Rebel kitem na ognisku zrobił ciemno brązowe zdjęcie/kupę a na zdjęciu Hanki Beta Karoten niebo w nocy wyszło fajnie niebieskie.
Zawsze myślałem, że szkła Canona mają oznaczenie ef-s
A tak na serio to mogli by pogonić Sigmę (8-16, 30/1.4)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No, ale nowy rok fiskalny za pasem (patrz następca D700).
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 02-02-2011 o 15:35 Powód: Automerged Doublepost
the silence is deafening