Strona 496 z 608 PierwszyPierwszy ... 396446486494495496497498506546596 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 951 do 4 960 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A dlaczego tak? Wszak AF w video to tylko dla amatorów

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marbo Zobacz posta
    Masz rację - tyle wystarczy w zupełności by zadowolić 90% przyszłych nabywców .... i to mnie martwi , bo muszą mieć co wstawić do Mk IV .
    A MLU na zewnątrz , programowalne przyciski czy większa ilość pikseli nie będzie wystarczającym argumentem do przesiadki , wręcz jeśli będą chcieli wpakować więcej punktów na tą matrycę to świadomych użytkowników zniechęcą , a nie zachęcą . Dlatego uważam że to zbyt wspaniały scenariusz ... nie będziemy mieć aż tyle szczęścia ...
    Nie, nie tylko nie więcej Mpix! Nie! 21starczy!
    Prędzej akustyk trafi 6 w totka (i to bez wysyłania kuponu) niż Canon da w piątce normalne MLU
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Nie, nie tylko nie więcej Mpix! Nie! 21starczy!
    Prędzej akustyk trafi 6 w totka (i to bez wysyłania kuponu) niż Canon da w piątce normalne MLU
    jednak nie
    nie place podatku od niezrozumienia rachunku prawdopodobienstwa, wiec czas oczekiwania na sukces w tym pierwszym przypadku jest teoretycznie nieskonczony (praktycznie owszem, no bo kiedys kojtne - oby pozniej).
    a MLU przynajmniej teoretycznie kiedys powinno byc rozwiazane. de facto, to "jakos" jest to rozwiazane juz teraz, rozchodzi sie natomiast o to, zeby bylo to uzytecznie i mialo rece i nogi.
    www albo tez flickr

Bywalec Awatar oasisman
    Miasto
    Wrocław
    |Canon|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oasisman Zobacz posta
    Poniekąd. Jeśli ta specyfikacja się sprawdzi, to pewnie najciekawsze rzeczy czekają nas w software (video). Mam w tym względzie własną listę życzeń, na której pierwsze miejsce zajmuje full HD ze środka kadru

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

zastanawia mnie, czy to przypadkiem nie bedzie jeden i ten sam aparat. 60D nieco wszedl na terytorium trzycyfrowcow i tak naprawde nie ma za bardzo czego zrobic z 550D, zeby nie byl jakas tam konkurencja 60D. z drugiej strony - mozna downgrade'owac linie xxxD i wtedy albo nowe xxxxD zrobic jakos totalnie, masakrycznie wydmuszkowe, albo sie nawet w to nie bawic...

pozyjemy, zobaczymy.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pewnie tak, już 60d, to stare bebechy w nowej paczce. Choć jak znam Canona, to przy okazji wprowadzenia 600d na pewno poda, że te 18Mpix to nowa matryca jest

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Myślę, że po prostu nie będzie już linii trzycyfrowej w ogóle. Canon zostawi sobie możliwość ciągłej numeracji dla następców 60d - 70d, 80d, 90d, 100d itd.

A okrojony 60d pojawi się jako np. 2000d. Oby miał spust migawki...
    Entuzjastyczny Neofita

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Myślę, że po prostu nie będzie już linii trzycyfrowej w ogóle.
    To najlepiej sprzedająca się linia lutrzanek, nie tylko Canona. Prędzej nie będzie całej reszty niż Rebela.

A okrojony 60d pojawi się jako np. 2000d. Oby miał spust migawki...
    Bezlusterkowiec bez spustu pojawi się wkrótce w ofercie Panasonica lub Sony (vide ekran dotykowy).

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Myślę, że po prostu nie będzie już linii trzycyfrowej w ogóle. Canon zostawi sobie możliwość ciągłej numeracji dla następców 60d - 70d, 80d, 90d, 100d itd.
    To moim zdaniem tak samo prawdopodobne jak to, że Canon przerzuci się na produkcję elektronarzędzi .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 496 z 608 PierwszyPierwszy ... 396446486494495496497498506546596 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów