hehe no to niech będzie jesień 2011nawet lepiej, jak nie porwę się jakoś teraz na mkII to wciągnę trójeczkę na początku 2012 ;P
hehe no to niech będzie jesień 2011nawet lepiej, jak nie porwę się jakoś teraz na mkII to wciągnę trójeczkę na początku 2012 ;P
Aby zdobyć wielkość, człowiek musi tworzyć, a nie odtwarzać.
Tymczasem piszą, że 600d będzie mieć 18MPix. Ciekawe. Jeszcze tak nie było, żeby nowy rebel miał tyle samo pikseli co poprzednik. To byłby zastójMPix rules
![]()
Byłoby pięknie pozostawić wyścig na mpix aparatom w komórkach.
18mpix to aż nadto dla każdego rozsądnego amatora.
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Ale po co czekac - rob zdjecia tym co masz.
A mnie się zdaje, że to wszystko to jedna wielka lipa. Na jesieni pojawił się następca E3 to na wiosnę pojawi się zamiennik dla D700. Na przełomie sierpnia i września pojawi się następca 5DMII, którego nie będzie można kupić z powodu braku powodu przez kolejne pół roku. Koło listopada pojawi się następca A 900 aby po miesiącu pojawił się profesjonalny D coś tam X z tą samą matrycą ale trzykrotnie droższy.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Na mkII też wszyscy psioczyli, że co to ma być? jak to, AF nie poprawiony? filmiki mnie nie inetresuja itp. bzdety. Nie zdążyłem mrugnąć okiem, a połowa tych narzekających wymieniła swoje mkI na mkII. Wystarczy 1 albo i 2 nowe funkcje i będzie branie jak ho ho, oczywiście poprzedzone marudzeniem jaki to canon niedobry.
Moim zdaniem 1Ds IV jesień-zima 2011. 5D III 2012 jesień-zima.
Ludzie i tak się rzucą na mkIII jak na bułeczki,tym bardziej jeśli będzie lepszy af,bedzie grupa że kupia na wejsciu bez wzgledu na cene,a ta pewnie przekroczy 10tys,podobnie było z mkII...ale ja poczekam az mkIII spadnie ponizej 10tys i wtedy pewnie kupie![]()
EOS + L i kupa gratów ...
Wystarczy że w Mk III dadzą wyższe używalne ISO o działkę lub dwie i 3/4 ślubnych wymieni piątkę na nowszy model .... oczywiście przy drobnym marudzeniu, że cena za wysoka ,że nie warto dopłacać itp.
55D,16-200
----------------------------------------------