no to ja moge tez dodac, ze na pewno MLU bedzie zwyczajowo zaszyty w * w c.fn.-ach. i ze jakikolwiek AF by nie byl (a szalu i tak sie nie spodziewam), to bedzie masowe psioczenie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie ma szans. naprawde. obecnie DSLR Canona to chodzaca reklama filmowania
dobrze kombinujesz. to jest dobra rzecz do budzetowego FF
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dobrze pisał wcześniej Dinderi - największą zaletą wejścia 5Dm3 będzie to ze nagle 5Dm2 zrobi się super-hiper fajowy, z zaje... AF i w ogóle.No i jego "magia" jeszcze wzrośnie, a 5Dm3 będzie się kupować w tajemnicy tak jak teraz 60D
Tak samo było z 50D po wejściu 60D. Radzę sobie przypomnieć opinie o 50D przed i po premierze.
małe-D + eL-ki + nieL-ki + lampka + inne graty
Ale to się bierze między innymi z tego, że oczekiwania wobec nowego modelu są dosyć sprecyzowane jeszcze przed jego pojawieniem się na rynku. Canon podąża jednak swoją drogą i daje to co chce, a nie to, czego oczekują entuzjaści. Po premierze jest mały kac i okazuje się, że stara "żona" nie jest wcale taka zła... a nowa - nie jest aż taka interesująca (wiadomo, jakiś makijażyk, nowa fryzurka - są, ale wielu oczekiwała tego, żeby dobrze gotowała i nie przeszkadzała w oglądaniu meczów)![]()
FF są już teraz budżetowe. 5d2 za 6k czy 5D za 3,5k to nie jest kosmos finansowy. Co do szkieł, zawsze ciekawią mnie nowości, ale coraz częściej myślę, że tym co jest obecnie dostępne można zrobić genialne fotki, przestałem się podniecać nowościami.
Pozdrawiam
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu