Strona 472 z 608 PierwszyPierwszy ... 372422462470471472473474482522572 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 711 do 4 720 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
    Przecież on już jest podejrzany i do d..y, bo za dobre specyfikacje wyciekają ;-)
    Na 3 miesiace przed premierą będzie tu już pogrzebany

No, to mamy jak w banku :razz:
    Nie kracz
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A co byście powiedzieli gdyby 5D mkIII był plasticzany ale tańszy?
    Ja byłbym za, gdyby dorzucili lampę a nie zabrali mikroregulacji i nie sponiewierali ergonomii (kółko, przyciski i drugi wyświetlacz konieczne).

Początki nałogu

Domyślnie

W puszcze za 2k chcesz taniości? Ile tym zejdą procentowo z ceny??

Come on, my tu chcemy żeby był droższy, ale żeby wkońcu to k...działało jak 7D. I prosz nie używać argumentu że coś ma byc z 1Dynki. Ja nic takiego nie chce.
    Ma to po prostu działać jak u konkurencji oraz jak w TAŃSZYCH modelach Canona...

papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

I tak będzie z tektury (patrz Kolaj, Darek), ale jotes będzie mówił, że w Poznaniu nic nie przecieka

Domyślnie

Gdyby dali pełną klatkę do plastikowego body podobnego do 60D, nawet bez uchylnego ekranu, dodali wbudowaną błyskotkę, zmniejszyli wizjer do 96% z nieco mniejszym powiększeniem, matrycę i AF z 5DII oraz sprzedawaliby to w cenie 7D za samą puszkę lub w cenie dzisiejszego 5DII w kicie z nowym obiektywem 28-75 mm f/4 (plastikowym, bez L), to byłoby to świetnym posunięciem. Pod warunkiem, że wynalazek ten nosiłby nazwę Canon 3D, a nie 5DIII.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Pod warunkiem, że wynalazek ten nosiłby nazwę Canon 3D, a nie 5DIII.
    A to niby czemu???
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Plasticzany w sensie jak 60D, czy plasticzany jak seria xxxD? Jeśli to drugie, to poważnie bym się wahał - za duży cios w ergonomię.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

A to niby czemu???
    A to dlatego, że po następcy 5DII oczekiwałbym, że będzie oferował więcej niż swój poprzednik, a nie mniej. 3D czy jakkolwiek inaczej by go nazwać, jako osobna, tańsza linia amatorskich puszek FF - jak najbardziej tak. Ale plastikowy i okrojony FF jako kontynuacja linii 5D - zdecydowanie nie!
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    A to dlatego, że po następcy 5DII oczekiwałbym, że będzie oferował więcej niż swój poprzednik, a nie mniej. 3D czy jakkolwiek inaczej by go nazwać, jako osobna, tańsza linia amatorskich puszek FF - jak najbardziej tak. Ale plastikowy i okrojony FF jako kontynuacja linii 5D - zdecydowanie nie!
    Ale w historii Canona to raczej na odwrót było. Zresztą to miałoby sens, żeby skroic 5D i zrobić lepsze 3D. Chyba nie sądzisz, że za samo "5" w nazwie modelu zdjęcia będą na 5?

Domyślnie

No ok, może być tak, że 5DIII będzie niżej, a 3D wyżej. Już mniejsza o to, jak będą oznaczone. Chodzi mi tylko o to, że jeśli powstanie jakaś okrojona linia puszek FF, to żeby istniała równolegle do dzisiejszej linii 5D (niezależnie od tego, jak ona będzie się nazywać w przyszłości), a nie zamiast niej.

Strona 472 z 608 PierwszyPierwszy ... 372422462470471472473474482522572 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów