ale to nie tylko o szybkowsc migawki chpodzina papierze Laptop Acer sa lepsze od ThinkPadow, Delli itd. a ilekrotnie tansze? czy to znaczy ze w ogole moga ze soba konkurowac?
ale to nie tylko o szybkowsc migawki chpodzina papierze Laptop Acer sa lepsze od ThinkPadow, Delli itd. a ilekrotnie tansze? czy to znaczy ze w ogole moga ze soba konkurowac?
true synchro 1/1000 - to jest fajoska informacja. Wiadomo, Sony to trochę inna kategoria, niż Canon i Nikon, ale taki ficzer to jednak dla strobistów sprawa nie do pogardzenia.
Na optycznych w plotkach pisze że canon ma zamiar zrezygnować z serii 1ds ponieważ ma ją zastąpić tansza seria 5d a dokładniej następca 5dmkII...ciekawe...
Albo ploty,albo racja...tylko podejrzewam że wtedy cena 5d się podniesie
EOS + L i kupa gratów ...
A ja słyszałem że Canon ma zamiar zrezygnować ze wszystkiego.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ale koledzy, firma od kilku cykli stosuje to o czym piszecie i to stosuje z powodzeniem.
Kolekcjoner zapomniał tylko dopisać nowego, wszystkiego nowego.
Po Panasie, później Sony rzuciła ochłap w postaci 24mm w kompaktach (a i to nie wszędzie), mimo rozwiązań podanych na tacy przez m/43 nadal nie ma w Canonach korekcji CA/perspektywy...
Pozdrawiam wszystkich, którym powoli kończy się abonament na 85L II
S klasa to przereklamowany bubel, dopiera MajbahCepelin oferuje należytą jakość w podróży
![]()
the silence is deafening
E tam.
Jeśli to prawda, to 5d3 będzie kosztował dobre kilkanaście tysięcy.
Ale bardzo w to wątpie. Choćby z prestiżowego punktu widzenia.