flagus
Ale przecież poważnie ci odpowiadają. Największe ruchy cenowe w sprzęcie są związane z kursem walut.
flagus
Ale przecież poważnie ci odpowiadają. Największe ruchy cenowe w sprzęcie są związane z kursem walut.
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Jarek
Dolar jest tani.
Równie tani jak za czasów, kiedy puszki 5d2 normalnie kosztowały cca. 7.000 PLN brutto. Aktualna cena nie ma nic wspólnego z aktualnym kursem dolara
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/
Jest jeszcze coś takiego, jak kurs rozliczenia. A ten obliczany jest na dzień płatności faktury za towar i może mieć się do tego z dnia zamówienia, zupełnie nijakj, zarówno w jedną jak i drugą stronę.
Oczywiście, nie znam mechanizmów rozliczeń u importerów i może być jak sugerujecie. Ale wcale nie musi.![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
5D3:
- 28+ MPx
- $2700
- AF z 7D lub okrojonyz 7D
- anons 2-3 kwartał 2011
- upgrade funkcji video
- lepsze algorytmy odszumiania
- zmiana (podobno na lepsze) położenia guzików i /lub ich zaprogramowania jak w 7D.
the silence is deafening
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner