1Ds4 - szukający informacji nt., powinni spojrzeć w kierunku 4K, nie bez znaczenia jest też fakt, że Canon ostatnio pokazał dwa mega sensory...
... w dyskusji nt. jak wyżej znowu (pierwszy Oly) pada sformułowanie: modular
wciąż CR1
1Ds4 - szukający informacji nt., powinni spojrzeć w kierunku 4K, nie bez znaczenia jest też fakt, że Canon ostatnio pokazał dwa mega sensory...
... w dyskusji nt. jak wyżej znowu (pierwszy Oly) pada sformułowanie: modular
wciąż CR1
the silence is deafening
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak spojrzałem na to zdjęcie od góry, z podziałką ogniskowej, to pomyślałem "o, pompka".![]()
Nie zna ktoś dobrego okulisty blisko żytniejZamieszczone przez Keith@NL
![]()
the silence is deafening
Pytanie czy to na pewno był testowany DS?![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jeśli chodzi ci o okulistę to chyba łatwo go odróżnić od Ds - nie ma gripa i b. duży kiosk na górze okrętu
Jeśli okulista będzie nowym Ds'em to pięknie zagrają Pentaxowi (645D) na nosie, swoją drogą czy korzystając na popularności bonka cyfrowy okulista będzie miał choć trochę z pierwowzoru![]()
the silence is deafening
Czasem sie tak zastanawiam. PRzecież te wszystkie wynalazki jak pentaxowy 645D to jest tak ogromna nisza w porównaniu co canona i nikona, że nie wierzy przejmowali sie czymkolwiek w tym temacie.
"Co nowego u Canona?"
"A nic... kupują..."
Entuzjastyczny Neofita
No co? Magia marki :-D