Strona 441 z 608 PierwszyPierwszy ... 341391431439440441442443451491541 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 401 do 4 410 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michu (Pentax) Zobacz posta
    Może to czas na połączenie linii jedynek?
    W zasadzie jak tak rozmawiamy to istotnie wynika z tego, że jest coraz mniej placu dla Ds-a ale wątpię. Póki da się doić za dwa korpusy to tak zostanie.
    Może dadzą w nim kiedyś to o czym dawno już było czyli cropa np. 0.8 podobno da się przy tym bagnecie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał
    Miasto
    Gdynia/Osiek

Domyślnie

to tak a propo nowości u Canona.. Wyobraźcie sobie jaką optyką to by było uzbrojone, nie mówiąc o body, niczym WIEEELKI format...
    INFO KLIK

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Połączenie Jedynek chyba nie wchodzi w rachubę - reporterzy czytaj foty na wczoraj chcą extendera i tylko dlatego Canon został w Czwórce na 1.3.
    To że da się to wyciąć z pełnej klatki jest bez znaczenia bo - nie mają na to czasu.

Co do 3D - uwierzę jak zobaczę, ile to już lat...

Video: 2x DV to może być video raw w 16 bit a to byłby blast, ale nadal myślę, że jest na to (ultimate HDdslr) miejsce na osobnej półce, może właśnie 3D (skoro 7D jest cropem).
    Ciekawe jaki interface zapisywałby te dane
    Canon ma na tym polu coś do udowodnienia, szczególnie po premierach D3/300...
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelbara Zobacz posta
    to tak a propo nowości u Canona.. Wyobraźcie sobie jaką optyką to by było uzbrojone, nie mówiąc o body, niczym WIEEELKI format...
    INFO KLIK
    Schneider-Kreuznach, Sinar, itp...
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Domyślnie

Canon z anonsem 1Ds4 ma przeczekać żółtego. Obok najcięższej lustrzanki zaprezentować ma 14-24 i 24-70IS.
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Gietrzy przecież to info podane na CR było tak mocno pisane z powiętpiewaniem, ze az boli

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Canon z anonsem 1Ds4 ma przeczekać żółtego. Obok najcięższej lustrzanki zaprezentować ma 14-24 i 24-70IS.
    Nie wiem skąd to info i nie podejmowałbym się zakładać czy pokażą Ds-a czy coś innego ale nie podejrzewam, że myślenie polega na tym iż "poczekajmy zobaczymy co da N".
    Sądzę, że po pierwsze oni sobie doskonale nawzajem zdają sprawę ze swoich poczynań, a drugie na tej zasadzie to byśmy czekali ad mortem usrandum na jakąkolwiek premierę.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    EDIT: A już doczytałem z CR.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-09-2010 o 15:34 Powód: Automerged Doublepost
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streaker Zobacz posta
    5d2 jest nie ma podglądu fullhd na żywo i trybów slow-mo w porównaniu do modeli wydanych później - i na tym jego braki względem innych braci ze stajni się kończą
    Mozna wiedziec z ciekawosci o jaki podglad fullhd na zywo chodzi?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Gietrzy przecież to info podane na CR było tak mocno pisane z powiętpiewaniem, ze az boli
    OK, OK, wykrakałeś.

CR2
    1Ds4 najwcześniej za rok, może nawet 2012.
    NIE WAŻNE Z CZYM WYSKOCZY NIKON

Zmiany w Czwórce określono jako radykalne - patrząc na dotychczasowe minor upgrades, śmiem przypuszczać, że dla nas będą rewolucyjne 8)

najpierw zobaczymy 5D3 w okolicach - 28 MPx

Czyli albo N***n jest za wolny i nie chcą dać a dużo, albo strach się bać nowej D4X, przy której 1Ds4 wyglądałby jak 40D obok D300.

Czyli powracamy do mojego postu sprzed kilku dni

Konkurencja - jeszcze tylko Sony jakby żywiej się wzięło do tematu ceny A850 i przyszłych...
    the silence is deafening

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Co nie zmienia faktu, że jakiś korpus w tym roku ma jeszcze być.
    Kapitan Wagner

Strona 441 z 608 PierwszyPierwszy ... 341391431439440441442443451491541 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów