"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
to tak a propo nowości u Canona.. Wyobraźcie sobie jaką optyką to by było uzbrojone, nie mówiąc o body, niczym WIEEELKI format...
INFO KLIK
Połączenie Jedynek chyba nie wchodzi w rachubę - reporterzy czytaj foty na wczoraj chcą extendera i tylko dlatego Canon został w Czwórce na 1.3.
To że da się to wyciąć z pełnej klatki jest bez znaczenia bo - nie mają na to czasu.
Co do 3D - uwierzę jak zobaczę, ile to już lat...
Video: 2x DV to może być video raw w 16 bit a to byłby blast, ale nadal myślę, że jest na to (ultimate HDdslr) miejsce na osobnej półce, może właśnie 3D (skoro 7D jest cropem).
Ciekawe jaki interface zapisywałby te dane
Canon ma na tym polu coś do udowodnienia, szczególnie po premierach D3/300...
the silence is deafening
Canon z anonsem 1Ds4 ma przeczekać żółtego. Obok najcięższej lustrzanki zaprezentować ma14-24 i 24-70IS.
the silence is deafening
Gietrzy przecież to info podane na CR było tak mocno pisane z powiętpiewaniem, ze az boli![]()
Nie wiem skąd to info i nie podejmowałbym się zakładać czy pokażą Ds-a czy coś innego ale nie podejrzewam, że myślenie polega na tym iż "poczekajmy zobaczymy co da N".
Sądzę, że po pierwsze oni sobie doskonale nawzajem zdają sprawę ze swoich poczynań, a drugie na tej zasadzie to byśmy czekali ad mortem usrandum na jakąkolwiek premierę.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
EDIT: A już doczytałem z CR.![]()
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-09-2010 o 15:34 Powód: Automerged Doublepost
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
OK, OK, wykrakałeś.
CR2
1Ds4 najwcześniej za rok, może nawet 2012.
NIE WAŻNE Z CZYM WYSKOCZY NIKON
Zmiany w Czwórce określono jako radykalne - patrząc na dotychczasowe minor upgrades, śmiem przypuszczać, że dla nas będą rewolucyjne 8)
najpierw zobaczymy 5D3 w okolicach - 28 MPx
Czyli albo N***n jest za wolny i nie chcą dać a dużo, albo strach się bać nowej D4X, przy której 1Ds4 wyglądałby jak 40D obok D300.
Czyli powracamy do mojego postu sprzed kilku dni
Konkurencja- jeszcze tylko Sony jakby żywiej się wzięło do tematu ceny A850 i przyszłych...
the silence is deafening
Co nie zmienia faktu, że jakiś korpus w tym roku ma jeszcze być.
Kapitan Wagner