Czyli podsumujmy (gość mówi, że podaje to co pewne; nie kompletne info):
- nie podali opóźnienia migawki, nadal będzie klik-klak...
- brak info o video; BBC certified for broadcasting @50mbps?
- brak info o crv - canon raw video
- brak info jaki soft dołączą do zestawu
Cała reszta całkiem ładnie skrojona pod D700 II
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dokładnie, jeśli to jest prawda, nowe D700 pozamiata - nie wierzę w Canonowskie uszczelki i 45 punktów.
Wolę 51, widziałem i powiem: to działa
Ciekawe czy w 5d3 dadzą CDAF na video - target ma to w de, ale to może pociągnąć sprzedaż.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 06-09-2010 o 14:24 Powód: Automerged Doublepost
the silence is deafening
Nie wierze, to naprawdę brzmi jak 1Ds4 (szczególnie dwa procesory).
Jeżeli w 5d3 daliby te wszystkie bajery - co będzie w 1Ds4, żeby go przebić ?
29mpix też brzmi sensownie - 1Ds3 ma 21mpix, 5d2 też, d3x i a900 po 24mpix - więc jest więcej, będą sobie mogli przypiąć znaczek najwierniej oddającej szczegóły matrycy![]()
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
Jedną rzecz tak naprawdę: brak filtra AA
Po 645D 1Ds4 musi konkurować bardziej z 645D, D3X i całą rzeszą tych dziwnie wyglądających aparatów niż z 5D3, którego anons będzie z 6-7 po 1Ds4 a dostępność (jak dadzą CRV) strzelam: 3-6 miesięcy po anonsie
To wcale nie musi być najlepszy sprzęt. Gdyby tak było pogonilibyście wszystkie szkła 8)
Ma być optymalny.
the silence is deafening
Gietrzy co dziś się najadłeś?
a 45 punktów w AF też widziałem i też działa![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nijak tych wieści nie mogę powiązać z 1 kwietnia:-D
55D,16-200
----------------------------------------------
Gdyby jeszcze zechcieli puścić taką puszkę w dwóch odmianach (tą drugą z liczbą mpx podzieloną przez 2)...
30D + szpargały