oni chcą to jakoś wykorzystać czy to tylko takie gadanie?
oni chcą to jakoś wykorzystać czy to tylko takie gadanie?
*****wili się po tych slajdach D3s z kosmosu.
Maeda San nie zobaczył swojej nowej fabryki - za mało pikseli.
Więc zrobili 100 razy więcej niż D3s
Tak na serio to wszystkie literki odpowiadające za bezpieczeństwo (sija, dija,
wbija) będą miały mniejszy lag
A za te wszystkie fanaberie zapłacą przyszli właściciele 70-300L IS
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Następnym razem jak pani przy kasie w OBI zapyta cię o kod pocztowy to jej podaj prawdziwy.
A teraz to czas wypalić fajkę pokoju z kamerunem![]()
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 31-08-2010 o 15:02 Powód: Automerged Doublepost
the silence is deafening
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Pamiętacie te wszystkie pyskówki Pana z RED? Scarlet, itp/itd. ze cztery lata temu?
Skośnooki spokojnie, po japońsku (ztcp na Photokinie, w wywiadzie dla dpreview) odpowiedział we're aware of Jarrod/scarlett/klocki lego of RED and we'll be ready for it...
Czyżby powoli zamiatali Hollywood?
the silence is deafening
Jak nie wiesz po co ten sprzęt jest, to najprawdopodobniej dla wojska i agencji bezpieczeństwa. Jeśli tej wielkości matryca ma możliwość dobrej pracy przy minimalnym świetle, a kadrować pewnie też można sporo - to ja się nie dziwię ze w jakimś samolocie szpiegowskim czy innej satelicie taki sprzęt zamontują.
Pozdrawiam Rysiek