Strona 435 z 608 PierwszyPierwszy ... 335385425433434435436437445485535 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 341 do 4 350 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

oni chcą to jakoś wykorzystać czy to tylko takie gadanie?
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    *****wili się po tych slajdach D3s z kosmosu.
    Maeda San nie zobaczył swojej nowej fabryki - za mało pikseli.
    Więc zrobili 100 razy więcej niż D3s

Tak na serio to wszystkie literki odpowiadające za bezpieczeństwo (sija, dija,
    wbija) będą miały mniejszy lag

A za te wszystkie fanaberie zapłacą przyszli właściciele 70-300L IS
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A przepraszam, skąd do tego światło wziąć?
    Następnym razem jak pani przy kasie w OBI zapyta cię o kod pocztowy to jej podaj prawdziwy.
    A teraz to czas wypalić fajkę pokoju z kamerunem
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 31-08-2010 o 15:02 Powód: Automerged Doublepost
    the silence is deafening

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    Na to wygląda że chcą.
    Cytat Zamieszczone przez Canon Inc.
    Potential applications for the new high-sensitivity CMOS sensor include the video recording of stars in the night sky and nocturnal animal behavior.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

A przepraszam, skąd do tego światło wziąć? Już nawet nie pytam o mobilność zestawu, ale o zwykłą możliwość poprawnej ekspozycji z choćby minimalnie akceptowalną głębią ostrości.. :-?
    To bedzie uzywane jako lustro przyszłosci. Iso adaptacyjne na poziomie ludzkiego oka a między matryca swiatloczułą a swiatem zamontowana bedzie soczewkowa matryca LCD. Soczewkowa, zeby obraz pozorny zamienić na rzeczywisty.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Na to wygląda że chcą.
    Pamiętacie te wszystkie pyskówki Pana z RED? Scarlet, itp/itd. ze cztery lata temu?
    Skośnooki spokojnie, po japońsku (ztcp na Photokinie, w wywiadzie dla dpreview) odpowiedział we're aware of Jarrod/scarlett/klocki lego of RED and we'll be ready for it...
    Czyżby powoli zamiatali Hollywood?
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta

Następnym razem jak pani przy kasie w OBI zapyta cię o kod pocztowy to jej podaj prawdziwy.
    A teraz to czas wypalić fajkę pokoju z kamerunem
    Czy google ma już translatora by g3mode?

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    To bedzie uzywane jako lustro przyszłosci. Iso adaptacyjne na poziomie ludzkiego oka a między matryca swiatloczułą a swiatem zamontowana bedzie soczewkowa matryca LCD. Soczewkowa, zeby obraz pozorny zamienić na rzeczywisty.
    Dobra dobra, ale żeby głębia ostrości z tego cuda była akceptowalna to przysłona robocza będzie f/40, czy większa? ISO to tutaj nie ma większego znaczenia..
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dobra dobra, ale żeby głębia ostrości z tego cuda była akceptowalna to przysłona robocza będzie f/40, czy większa?
    Wystarczy może f/2.8 Wskazówka -> wspomniane aplikacje i odległość fotografowania.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Wystarczy może f/2.8 Wskazówka -> wspomniane aplikacje i odległość fotografowania.
    To w takim razie nie rozumiem po co iść w taki rozmiar? Co takiego odkrywczego wnosi poza napisem na pudełku, że Canon znów ma największego?
    Jarek

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

To w takim razie nie rozumiem po co iść w taki rozmiar? Co takiego odkrywczego wnosi poza napisem na pudełku, że Canon znów ma największego?
    Jak nie wiesz po co ten sprzęt jest, to najprawdopodobniej dla wojska i agencji bezpieczeństwa. Jeśli tej wielkości matryca ma możliwość dobrej pracy przy minimalnym świetle, a kadrować pewnie też można sporo - to ja się nie dziwię ze w jakimś samolocie szpiegowskim czy innej satelicie taki sprzęt zamontują.
    Pozdrawiam Rysiek

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysib Zobacz posta
    Jak nie wiesz po co ten sprzęt jest, to najprawdopodobniej dla wojska i agencji bezpieczeństwa. Jeśli tej wielkości matryca ma możliwość dobrej pracy przy minimalnym świetle, a kadrować pewnie też można sporo - to ja się nie dziwię ze w jakimś samolocie szpiegowskim czy innej satelicie taki sprzęt zamontują.
    Dobra, załapałem.. Czasem trudno przeskoczyć świadomie argument, że ktoś może mieć nieskończenie większą kasę na zabawki i głupie pomysły.
    Jarek

Strona 435 z 608 PierwszyPierwszy ... 335385425433434435436437445485535 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów