Strona 434 z 608 PierwszyPierwszy ... 334384424432433434435436444484534 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 331 do 4 340 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Domyślnie

Pamiętacie taki patent --> link? Lustro jest ruchome, ale pozwala na AF z detekcją fazy podczas trybu LV. Minęło już 1,5 roku - w tym czasie chyba można już przejść od patentu do działającego prototypu. Słyszał ktoś jakąś plotę na ten temat?

Bywalec Awatar macgaw
    Miasto
    Piła

Domyślnie 60d cena

aparat na rynku zadebiutuje w okolicach października tego roku. Sugerowana cena samego korpusu lustrzanki wyniesie 1309,99 EUR (około 5230 PLN), podczas gdy za zestaw z jednym z kitowych obiektywów zapłacimy od 1199,99 GBP do 1999,99 GBP (zależnie od dołączonej optyki).

czy to aby nie przesada?? czy ja dobrze rozumiem ze np 7d jest troszke tanszy?
    6D, Sigma 24 mm f/1.4 Art, Canon 100 mm f/2.8 IS USML, Canon 70-200 f/2.8 IS II

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A czemu jeśli można wiedzieć?Jeśli chodzi o jakichś obszczymurków, którzy psują klimat to zrobi się pospolite ruszenie i szybki ostracyzm połączony z kastracją, jeśli to jednak zwykle zmęczenie materiału to nic się nie poradzi

Szkoda by było. Kiedyś Janusz mi pomógł, zawsze dobrze mieć na forum taki wszechwiedzący support, i choćby nigdy więcej z niego nie skorzystać.
    Hm,masz rację.Ale czasem dopada nas zmęczenie.To trafna uwaga.Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez macgaw Zobacz posta
    czy to aby nie przesada?? czy ja dobrze rozumiem ze np 7d jest troszke tanszy?
    No patrząc na ceny, które podałaś to jak widać tak właśnie jest [7d ok 5000 zł]

Początki nałogu
    Miasto
    Pomorze Środkowe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A czemu jeśli można wiedzieć?Jeśli chodzi o jakichś obszczymurków, którzy psują klimat to zrobi się pospolite ruszenie i szybki ostracyzm połączony z kastracją, jeśli to jednak zwykle zmęczenie materiału to nic się nie poradzi

Szkoda by było. Kiedyś Janusz mi pomógł, zawsze dobrze mieć na forum taki wszechwiedzący support, i choćby nigdy więcej z niego nie skorzystać.
    Również tak uważm
    pozdrawiam

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    DziekiŁ Łukasz.Napisał do mnie Janusz Body.Jako taki jest znany na Forum.Ty i ja mówimy Wiesiek..Chce zawiesić swoją działalność na forum.Ja chyba też.
    oj to b. nie dobrze
    chyba po prostu przyszedł czas jeszcze bardziej sie szanować i nie wdawać sie w zabawy w piaskownicy

proponuje swój czas chęci i siły pożytkować na tworzeniu czegoś dobrego ale tez cieszyć sie "rodzinnym ciepłem"
    ale to juz chyba panowie wiecie ...

pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie Mega CMOS wyprodukowany

Z prawej mega, z lewej 35mm czyli wasza "pełna" klatka

http://tinyurl.com/28pkkbw

.3 lux @ 60 fps
    the silence is deafening

Uzależniony

Domyślnie

35mm jest po prawej, przynajmniej tak wynika z po przeczytaniu tego linka

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

^^^^
    Z czymś takim na śluby .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    ^^^^
    Z czymś takim na śluby .
    A przepraszam, skąd do tego światło wziąć? Już nawet nie pytam o mobilność zestawu, ale o zwykłą możliwość poprawnej ekspozycji z choćby minimalnie akceptowalną głębią ostrości.. :-?
    Jarek

Strona 434 z 608 PierwszyPierwszy ... 334384424432433434435436444484534 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów