Pamiętacie taki patent --> link? Lustro jest ruchome, ale pozwala na AF z detekcją fazy podczas trybu LV. Minęło już 1,5 roku - w tym czasie chyba można już przejść od patentu do działającego prototypu. Słyszał ktoś jakąś plotę na ten temat?
Pamiętacie taki patent --> link? Lustro jest ruchome, ale pozwala na AF z detekcją fazy podczas trybu LV. Minęło już 1,5 roku - w tym czasie chyba można już przejść od patentu do działającego prototypu. Słyszał ktoś jakąś plotę na ten temat?
aparat na rynku zadebiutuje w okolicach października tego roku. Sugerowana cena samego korpusu lustrzanki wyniesie 1309,99 EUR (około 5230 PLN), podczas gdy za zestaw z jednym z kitowych obiektywów zapłacimy od 1199,99 GBP do 1999,99 GBP (zależnie od dołączonej optyki).
czy to aby nie przesada?? czy ja dobrze rozumiem ze np 7d jest troszke tanszy?
6D, Sigma 24 mm f/1.4 Art, Canon 100 mm f/2.8 IS USML, Canon 70-200 f/2.8 IS II
oj to b. nie dobrze
chyba po prostu przyszedł czas jeszcze bardziej sie szanować i nie wdawać sie w zabawy w piaskownicy
proponuje swój czas chęci i siły pożytkować na tworzeniu czegoś dobrego ale tez cieszyć sie "rodzinnym ciepłem"
ale to juz chyba panowie wiecie ...
pozdrawiam
Z prawej mega, z lewej 35mm czyli wasza "pełna" klatka
http://tinyurl.com/28pkkbw
.3 lux @ 60 fps![]()
the silence is deafening
35mm jest po prawej, przynajmniej tak wynika z po przeczytaniu tego linka![]()
^^^^
Z czymś takim na śluby.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner