Strona 414 z 608 PierwszyPierwszy ... 314364404412413414415416424464514 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 131 do 4 140 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    A czemu nie 35 z bagnetem EF?
    Bo Nikon i Sony takiego nie mają a jakie mają wszyscy wiemy.
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    A czemu nie 35 z bagnetem EF? Mogliby to szkło spokojnie odświeżyć i postawić na jednej półce z 50/1.4 czy 85/1.8, a 35L raczej by i tak nie było zagrożone...
    Dokładnie. Moim zdaniem to problem jest Nikona, bo on nie ma żadnego szkła 35mm. A ta popierdółka na DX to sorry, ale co z nią sobie zrobią użytkownicy D700? Można podpiąć, działa, ale winiete ma taką, że 35L na pełnej dziurze to jak bez winiety wygląda. A wiadomo, że 35L winiete ma i to dużą i fajną

Skoro canon ma 35/2 to wystarczyłoby dupnąć to w nowej obudowie + USM (może przy okazji f/1.8 choć to bylby juz konkurent cenowy dla 35L) i sprzedawać za 1400-1500 pln a ef/2 na emeryture. kupcow znajda do wszystkich puszek i juz widze placz na forum Nikonach, ze Canon znowu ma fajne szklo, ktorego znowu brakuje Nikonowi.

heh.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Odpisałem zanim g3 odpisał więc...

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Bo Nikon i Sony takiego nie mają a jakie mają wszyscy wiemy.
    Jakby Canon patrzył w kwestii szklarni na to co ma Nikon i Playstation to nie byłoby 70% szkiel jakie posiada w sprzedazy.
    Ostatnio edytowane przez allxages ; 19-08-2010 o 10:50 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

a d700 ma tryb crop o ile sie nie myle i wtedy 1.8 tam nie winietuje?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    a d700 ma tryb crop o ile sie nie myle i wtedy 1.8 tam nie winietuje?
    Możliwe, ale chyba nie tędy droga. ;-)

Domyślnie

Nie ma. Crop to (chyba) D2 i D3.
    Ta winieta nie jest masakryczna, zalezy od odległości. Ale czasaim jest zdjęcie takie że masz całkowicie czarne plamy i trzeba obcinać rogi.
    Wybaczcie, ale to jest dla mnie żart, że Nikon nie ma 35tki. Czy jest wazniejsza ogniskowa na świecie od 35? To jest podstawowy argument przez który nawet nigdy nie rozmyslalem przejscia czy kupna Nikona.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

100-300 fajny. nie kupie, bo mam stale 300. ale jakbym nie mial, to by mnie moze naciagneli... chociaz jak znam zycie to przywala cena nieosiagalna dla amatorskiej (nawet jesli nieco glebszej) kieszeni

ale gdzie jest 35? chca mnie naprawde zmusic do kupienia 35/2. nie zebym cos do niego mial (w trabancie mi zupelnie ujdzie), ale mialem nadzieje na cos lepszego...

* - cytowana wymowa pewnej lingwistki, drugi jej hicior to londżin; kto zgadnie?
    nie wiem. dawaj...
    www albo tez flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ale gdzie jest 35? chca mnie naprawde zmusic do kupienia 35/2. nie zebym cos do niego mial (w trabancie mi zupelnie ujdzie), ale mialem nadzieje na cos lepszego...
    Spokojnie. Idź do kawiarni pod wiatrakiem na hasz i czekaj na ogłoszenia. Kto to wie co się pojawi. Dobrze, że chociaż wiadomo że coś się pojawi Chciałbym, żeby to było nowe 35/2, bo jak to będzie nowe 35L to się wkurzę, bo wczoraj odebrałem swoją sztukę hehe

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Twoja sztuka nadal bedize magiczna

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Spokojnie. Idź do kawiarni pod wiatrakiem na hasz i czekaj na ogłoszenia. Kto to wie co się pojawi. Dobrze, że chociaż wiadomo że coś się pojawi Chciałbym, żeby to było nowe 35/2, bo jak to będzie nowe 35L to się wkurzę, bo wczoraj odebrałem swoją sztukę hehe
    w stalke pod FF nie bardzo wierze, a stalki do cropa to zdaje sie nie jest highlight dla ksiegowych Canona (delikatnie rzecz ujmujac). moze i cud sie zdarzy, ale predzej spodziewalbym sie 50-tki do FF. niestety
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    nie wiem. dawaj...
    blutacz -> bluetooth
    londżin -> wpisuje login i nic.
    the silence is deafening

Strona 414 z 608 PierwszyPierwszy ... 314364404412413414415416424464514 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów