"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak dla mnie to 430EX nie była za duża/ciężka ani na G3 ani na S5 IS ani na 350D...Zamieszczone przez canonrumors
the silence is deafening
Może i nie ale pewnie dla wielu była zbyt droga. Taka mała lampa pewnie będzie dużo tańsza i o to chodzi 8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
http://i.gizmodo.com/5174244/rumor-c...-on-march-25th - fajnie wygląda na papierze, ale czy to znaczy, że seria xxD APS-C awansuje do ligi xD APS-H? A samo 1D APS-H do 1D FF?![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Kapitan Wagner
Witam
Wśród plotek na temat środowej premiery 500D są również takie, że ma pojawić się nowy kit 18-120 IS.
Czy komuś udało się znaleźć coś na temat tego szkła?
Czy ktoś pamięta jaki mniej wiecej czas dzieli premierę szkła od dostępnosci w polskich sklepach, a jakim cena startową spada do ceny, na której szkło się utrzymuje długi czas
Pozdrawiam
Robert
Na optyczne.pl pisza, ze 500D wyjdzie 25 marca, a wraz z nim wlasnie kit, ale czy prawda? Nie wiadomo, tylko plotkiPisza tez, ze aparat ma byc dostepny w sprzedazy od czerwca, wiec bardzo prawdopodobne (jednak mimo wszystko to ploty), ze bedzie w tym samym czasie.
EF-S 18-120 mm f/3.5-5.6 IS
Ostatnio edytowane przez ilovemm90 ; 22-03-2009 o 22:40
the silence is deafening