Proszę obejrzyj moje zdjęcia w wątku http://canon-board.info/showthread.php?t=58666&page=47 i nie uprawiaj żółtej propagandy.
Entuzjastyczny Neofita
Nigdy nie jestem zadowolony ze sprzętu. Posiadam staruszka D70, na żółtym forum nie zarejestrowałem się jednak jako tylkoCanon i staram się nie wypowiadać definitywnych sądów typu "tylko".
Nową 18mpx-ową matrycą z 7d i 550d Canon zbliżył się mocno do Nikona jeżeli chodzi o szumy, trzeba być kibicem żeby tego nie zauważyć. Biorąc pod uwagę ceny, Canonierzy mogą przynajmniej w tej działce przestać używać nieracjonalnych argumentów w flame-war z odwiecznymi rywalami. Czas gonić Nikona na następnych frontach, niestety, bo na wielu nadrabia - z przykrością stwierdzam - marketingiem :/
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pojęcie używalności jest płynne. Nie sądzisz chyba, że od dzisiaj będę robił zdjęcia przy dwóch świeczkach z Ikei. Mówię tylko tyle, że na ten moment nikt nie daje Ci dużo lepszej jakości na ISO 12800, prócz rzecz jasna nigdy nieszumiącego Chucka Norrisa![]()
Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 16-04-2010 o 20:23 Powód: Automerged Doublepost
Entuzjastyczny Neofita
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez tylkoNikon ; 16-04-2010 o 20:32 Powód: Automerged Doublepost
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner