Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Zapewne wystarczy sprawdzic pierwszy lepszy renomowany sklep w USA i bedziesz znal cenyChyba ze przewidujesz, ze od momentu wprowadzenia promocji, Canon podniesie ceny na osprzet i aparaty?
![]()
7-ki tez?
http://www.canonrumors.com/wp-conten...0/03/7dbig.jpg
Jeszcze 60d, ds, jest czas....
"Suggested retail price " za 24-70L to $1449.00† .
W stopce do ulotki bonusowej napisane jest, że "produkt musi być zakupiony w okresie trwania akcji, przez końcowego klienta, u autoryzowanego dealer'a Canon USA etc. etc". Czyli po rabacie u takiego autoryzowanego dealera, ten obiektyw będzie kosztował $1369,00†. A w B&HPhoto, z amerykańskiej dystrybucji jest za $1329,00Bez rabatów, bez znaczków "†".
Nie ma się co podniecac, bo za każdą taką promocją jest jakiś wałek.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
B&H czy Adorama nie jest autoryzowanym dilerem canona? Raczej wątpię ale z chęcią niemiło się zaskoczę.
Oczywiście że B&H jest autoryzowanym dealerem C i N - instant rebates obowiązują (co w sumie oczywiste) tylko dla produktów "USA" a nie "Imported" i różnie wychodzi - z reguły z rabatem / cash backiem USA wychodzi wtedy ciut taniej niż Imported. I jeżeli ten 24-70 zacytowane przez Dinderiego jest USA, to będzie dla niego obowiązywał rabat, tylko zdaje się on wchodzi od 8-ego stąd brak info...
---Moje zdjecia na FB---
Anuluj zamowienie i zloz je ponownie jak juz wejdzie promocja - nawet w hameryce promocje nie dzialaja wstecz![]()
Działa, działa - w poprzedniej instant rebate (kończyła się bodajże 16-ego stycznia) kupiłem 17-40 właśnie w B&H, natomiast jak już zamówienie poszło to możesz się nie załapać - chyba że nie jest shipped (małe szanse chyba - moje wysyłają tego samego dnia z reguły) to może cancelować tak jak Czacha pisze...