no... mam nadzieje ze do wiosny sie wyrobia i bedzie mozna go kupic. Bo juz na ten sezon MUSZE miec cos z ostrymi rogamiZ tymi filtrami troche szkoda ale moze uda sie cos domowymi sposobami zrobic.
Hmmm, skoro 5D2 może mieć Full HD/24/25/30fps, to może 500D też będzie mógł...? Mogliby nawet w zamian zlikwidować 20fps, nie?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ciekawe, czy dla Annie Leibovitz będzie wystarczająco ostra?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dobrze, że go nie potrzebuję. Nie mam nerwów do takich wyłupiastych szkieł, strach szybko odłożyć aparat, strach wrzucić do torby, ehhh...![]()
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 07-12-2009 o 13:29 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...
jak by dla mnie nie był wazny AF to bym kupił... kolekcję Zeiss`a ;-)
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
http://digitaljournalist.org/issue0912/tech-tips.html - Mr. CW zapytany o EyeControl wije się jak ichni piskorz:
Prawie jak Pinokio ze Shreka III:Eye Controlled Focus in future Canon products cannot be ruled out,
but there is no evidence to support the notion that it will reappear anytime soon.
It wouldn't be inaccurate to assume that I couldn't exactly not say that it is or isn't almost partially incorrect.
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 08-12-2009 o 00:41
EOS - conditio sine Kwanon...