"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
http://43rumors.com/ft3-canon-giii/
Do tego matryca FF i cena ponizej 2000$. Ech, marzenia.
Póki co - raczej tak... inni piszą na CR, że:
yamanako Says:
November 29th, 2009 at 9:11 am
Based on direct sources from inside Canon Japan, this rumor is not true, Canon is working on perfecting the Rebels in terms of ease of use, compactness, Live View & Movie mode, the main attractions to mirrorless systems like m4/3, they may lose their prisms and OVF’s. There is also a fixed-lens Pro2 in the making and plans to consolidate the other high end Powershots (S90 & G11 will be replaced with one model, a bit lower end than G11 to give space to the Pro2 which will become the Powershot flagship).
EOS - conditio sine Kwanon...
To mi się wydaje dużo bardziej prawdopodobne. Wyrzucenie lustra z RebeliCanon is working on perfecting the Rebels in terms of ease of usei pozbycie się mechaniki (podobno pracują też nad pierwszą w pełni elektroniczną migawką w CMOS) - "kuli u nogi" w tym segmencie
. Do tego zachowanie pełnej kompatybilności z resztą szkieł i nabiera to bardzo dużego sensu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
co jest złego w migawce mechanicznej?
Kapitan Wagner
ja już sobie z zasadzie odpowiedziałem: fajnie, że elektroniczna będzie cichsza
to chyba nie dyskwalifikuje wizjera?
Kapitan Wagner