ale ze niby mieliby swietowac przez robienie dnia dziecka uzytkownikom?
bez jaj, ksiegowi nie sa sponsorowanii przez kurie/swietego mikolaja![]()
im w glowie bakszisz, a zadowolenie uzyszkodnikow to srodek do tego celu,
nie cel sam w sobie.
nie klei mi sie to, po prostu. to sa praktycznie wszystko dobre szkla, ktore
sprzedaja sie same z siebie bez dodatkowej zachety. cash-back akurat na
nie i tylko na nie moze wskazywac na reakcje prewencyjna na dzialania
konkurencji. bo sam z siebie, niezachecany, Canon by tego w zyciu nie zrobil.
dalby po 80$ znizki na badziewny 17-85, 50$ na 60 macro (bo i tak do
cropa), 80$ na 28-135, ktorego bardzo chce sie pozbyc z magazynow...
i tyle. no dobra, jeszcze po 150$ na 50/1.2 i na 200/2, ale tu taka znizka
nadmienie nie robi![]()
A nuż popili trochę "na urodzinach" - a plotki (i obserwacje koreańskich ekspatów) - wskazują, że mają "słabe głowy"
To dosyć bezpieczne ramy czasowe
Trzeba też - myślę - dać jeszcze szanse "hybrydom", które na matówce będą wyświetlać "augmented reality" - a'la HUD.
EOS - conditio sine Kwanon...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Modny onanizm odchodzi w kąt? jutro premiera ( prawdopodobna) nowej topowej zabawiki od naszej matki karmicielki i taki spokój....
Jestem cholernie ciekawy, czy canon przyćmi premierę d3s niczym jak to było w przypadku 1dmIII i d3![]()
"korpus niezbyt profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus profi w rękach amatora, ale już korpus profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus niezbyt profi w rękach profi"
Przyciemnij sobie choćby to zdjęcie
EOS - conditio sine Kwanon...
Oceny, opinie itp posty na temat nowego 1D proszę pisać w osobnym wątku - http://canon-board.info/showthread.php?t=53711 .
Ten wątek służy tylko plotkom, dywagacjom, gdybaniom na temat możliwego a nie już oficjalnie zapowiedzianego sprzętu.
No dobra .. to kiedy to 3D ? ... (nadzieja umiera ostatnia) ...