Strona 227 z 608 PierwszyPierwszy ... 127177217225226227228229237277327 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 261 do 2 270 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ...
    byc moze. chociaz wiecej dobrego zrobilby po prostu update 17-40. bo to jest, nawet w chwili obecnej, maszynka do tloczenia jenow dla Canona, ktora sama jedna sciaga do systemu Canona rzesze ludzi. a jakby jeszcze oprocz czerwonego paska i sensownego zakresu byla ostra, to sake by sie strumieniami lala fakt, ze ostrosc nie jest warunkiem kluczowym do dobrych wynikow sprzedazy (jak juz Canon niejednokrotnie pokazal), ale upieram sie, ze by tu pomogla.
    16-35 zostałoby dla reporterów, a apdejtowany 17-40 (np. z ostrymi rogami) dla landszafciarzy i reszty, któa dla tego szkła ciągną w stronę Canona.
    Byłby wilk spity i owca chlała :-D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

chociaz wiecej dobrego zrobilby po prostu update 17-40. bo to jest, nawet w chwili obecnej, maszynka do tloczenia jenow dla Canona, ktora sama jedna sciaga do systemu Canona rzesze ludzi. a jakby jeszcze oprocz czerwonego paska i sensownego zakresu byla ostra, to sake by sie strumieniami lala fakt, ze ostrosc nie jest warunkiem kluczowym do dobrych wynikow sprzedazy (jak juz Canon niejednokrotnie pokazal), ale upieram sie, ze by tu pomogla.
    Jeśli to prawda to to w żaden sposób nie mobilizuje Canona do wypuszczania następcy.
    BTW: Póki co nie sądzę żeby odświerzyli akurat to szkło.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
    Byłby wilk spity i owca chlała :-D
    dobrze mowi! polac mu!

chociaz optymizmem specjalnie mnie to nie nastraja. bo czasy, kiedy ksiegowi w Canonie widzieli u siebie rubryczke "landszafciarze", to chyba nie za mojej kadencji byly...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jeśli to prawda to to w żaden sposób nie mobilizuje Canona do wypuszczania następcy.
    ale precedens w postaci 70-200/4 IS jest.

marzenia tez sa. zawsze :-D

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    BTW: Póki co nie sądzę żeby odświerzyli akurat to szkło.
    mozemy sie dla beki zalozyc np. na rok o flaszke (schiedamski Jenever vs. bialostocki Zubr), ale ja sie raczej z gory nastawiam na przegrana
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 02-10-2009 o 13:20 Powód: Automerged Doublepost
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

chociaz optymizmem specjalnie mnie to nie nastraja. bo czasy, kiedy ksiegowi w Canonie widzieli u siebie rubryczke "landszafciarze", to chyba nie za mojej kadencji byly...
    I znowu zatoczyliśmy w rozważaniach pętlę, dochodząc do tradycyjnego resume:
    CAŁA NADZIEJA W KONKURENCJI

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

patrzac na to z innej strony: mamy okazje miec i uzywac sprzetu z, bylo nie bylo, chyba najbardziej rozbudowanego i najbardziej wszechstronnego systemu maloobrazkowych DSLR. a co i rusz pada tekst "cala nadzieja w konkurencji"

moze my po prostu jestesmy rozwydrzonymi i zepsutymi malkontentami?
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

mozemy sie dla beki zalozyc np. na rok o flaszke (schiedamski Jenever vs. bialostocki Zubr),
    Nie ma sprawy .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ale jakiej konkurencji? Między prezesami firm foto popijających wspólnie sake?

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Ale jakiej konkurencji? Między prezesami firm foto popijających wspólnie sake?
    za optyczne.pl (DP-1 wywiad z Sigmiokiem): popijają razem, ale jeśli chodzi o interesy to nie ma Olek, mordo ty nasza
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    za optyczne.pl (DP-1 wywiad z Sigmiokiem): popijają razem, ale jeśli chodzi o interesy to nie ma Olek, mordo ty nasza
    I wszyscy w to wierzymy, nazywając to kartelem.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie Faqme wtf????

the silence is deafening

Strona 227 z 608 PierwszyPierwszy ... 127177217225226227228229237277327 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów